Google Assistant er angivelig kommer til Samsung Tv-er

0
19

Samsungs Tv-2019 vil inkludere Google Assistent, rapporter Utvalg. Gjeldende Samsung Tv-er begrenset til å bruke selskapets egne Bixby stemme assistent, som i betydelig grad henger bak konkurransen. Den nye Tv-er er også forventet å gi bedre lyd ved å automatisk tilpasse lyden til rommet de er i.

Det er ikke klart nøyaktig hvordan Google Assistent vil fungere på Samsung-Tv-er, men rapporten antyder at det vil fungere på samme måte slik det gjør på LG-Tv-er, som lagt til støtte for både Google Assistent og Alexa i 2018. Stemmen assistenter kan brukes til å styre TV-en direkte (for å endre volum eller bytte innganger for eksempel), for å kontrollere andre Google-Assistent-kompatible enheter eller til å be om mer generelle spørsmål om emner, for eksempel været. LG-Tv gir deg tilgang til stemmen assistent via TV-ens egne mikrofoner eller andre via en tilkoblet ekstern smart høyttaler.

Samsungs 2019 Tv-er kan tilpasse seg en lyd, avhengig av rommet de er i

Tillegg av Google Assistant er en betydelig endring for Samsung, verdens største selgeren av Tv-er. Selskapet prøver å konkurrere med Google og Amazon er Alexa ved å installere sin egen Bixby assistent på alt som Samsung gjør, inkludert telefoner, smarte hjem utstyr, apparater, og Tv. Imidlertid, Bixby ‘ s funksjonalitet har gjennomgående ligget sine konkurrenter. Det har ikke noen støtte for tredjeparts ferdigheter (selv om dette er angivelig kommer snart), og bare nylig ble tilgjengelig for andre produsenter å bygge inn i deres maskinvare. En Bixby smart speaker annonserte i August er fremdeles ennå ikke utgitt.

Sammen med Google Assistent støtte for Samsungs Tv-2019 forventes også å være i stand til å automatisk tilpasse seg en lyd, avhengig av rommet de er i. Utvalg peker i retning av en rekke patenter som Samsung arkivert siste måned som støttende bevis, som inkluderer “audio naturskjønne intelligens” og “audio-romlig intelligens.” Denne andre patenter er beskrevet som “optimalisere lydkvaliteten avhengig av omgivelsene, som for eksempel plass, størrelse og støy.”

Apples HomePod og Sonos’ høyttalerne er allerede i stand til noe lignende, hvor de spiller en rekke test lyder og måle hvordan de reagerer med et bestemt rom. Den HomePod er avhengig av mikrofoner inni høyttaleren til å måle et svar, mens Sonos bruker mikrofoner i din smarttelefon for å tune lyden sin.

Selv om Samsung ikke umiddelbart svare på en forespørsel om kommentar, er det lite sannsynlig at vi vil ta lang tid å vente på en offisiell kunngjøring. Selskapet er ventet å kunngjøre sin 2019 TV besetning på den store CES 2019 tech show i januar.