Waterfox 56.2.8: forbedret web-kompatibilitet, sikkerhedsrettelser, nye logo

0
28

af Martin Brinkmann Marts 15, 2019 i Internet – Ingen kommentarer

Waterfox brugere, der ventede på en ny version af webbrowseren til at komme ud tålmodigt kan nu opgradere browser til version 56.2.8.

Waterfox 56.8.2 blev udgivet på Marts 14, 2019 til det offentlige. Den nye udgave er allerede tilgængelige via browseren ‘ s opdatering kontrol funktionalitet, men også som en standalone download for nye brugere og de brugere, der foretrækker at downloade den fulde installer.

Eksisterende Waterfox brugere kan også vælge Menu > Hjælp > Om Watefox til at køre en manuel check for update. Den nye version skal være afhentet og installeret, når siden åbnes.

Waterfox 56.2.8

waterfox 56.2.8

Den nye Waterfox logo er den første ting, at brugere af browseren kan varsel. Brugeren reaktioner synes split på det nye logo, og nogle brugere kan lide det, andre kan ikke lide det, og ville gerne se det gamle logo blive tilføjet som en valgmulighed, således at de kan skifte til det.

Mere vigtigt end at logoet er web-kompatibilitet forbedringer. Waterfox identificerer som Firefox 60 ESR nu i den nyeste version. De udvikler bemærker, at mange web-kompatibilitetsproblemer bør være en saga blot på grund af dette.

Tjenester og websteder, som WhatsApp Web, Jage, og andre skulle virke fint nu i den nyeste version af Waterfox. Waterfox brugere, der havde problemer løsning af captcha ‘ er vil få gavn af den nye udgivelse samt captcha spørgsmål, især problemer med Googles reference-system, skal være løst i den nye version.

Windows-brugere, der bruger Waterfox at få adgang til Gmail på nettet skal ikke længere løbe ind i problemer ved hjælp af den service, enten. Udvikleren af Waterfox slukket Service Arbejdstagere som standard, og som ser ud til at have løst de problemer, som brugerne har oplevet på webstedet for Gmail.

Metoden Element.scrollIntoView skal arbejde som forventes nu så godt i den nye Waterfox udgivelse. Fix forbedrer kompatibilitet med hjemmesider, der er afhængige af den metode.

Waterfox 58.2.8 er en sikkerhed frigivelse ved siden af. De udvikler indarbejdet de nyeste Firefox sikkerhedsrettelser i udgivelsen.

Nu kan Du: bruger du Waterfox? Hvad er dit bud på den overordnede udvikling?