FEMA ‘unødvendigt’ fælles data på 2,3 mio. katastroferamte med entreprenør

0
86
FEMA

×

fema.jpg

Den AMERIKANSKE Federal Emergency Management Agency, som har delt den personlige og finansielle oplysninger af mere end 2,3 millioner katastroferamte med en af sine entreprenører, en regering rapport har afsløret.

Orkanen Harvey, Irma, og Maria overlevende, sammen med Californien 2017 brande ofre havde deres fælles data uhensigtsmæssigt af FEMA, embedsmænd, ifølge en rapport offentliggjort i denne uge af Department of Homeland Security ‘ s Kontor af Inspector General (OIG).

De data, der hørte til katastroferamte, der har tilmeldt sig med FEMA ‘ s Midlertidige Ly Bistand (TSA) program til at modtage midlertidige boliger.

Det OIG rapporten fandt, at FEMA fælles for mange oplysninger om katastroferamte med en af sine samarbejdspartnere.

Normalt, FEMA bør have udgivet 13 point data om hver enkelt ansøger til sine underleverandører, men i dette tilfælde, agenturet udgivet yderligere 20 felter, hvoraf nogle indeholder, hvad OIG beskrevet som “følsomme personligt identificerbare oplysninger” (SPII), som ansøgerens gade, by, POSTNUMMER, og bank og andre finansielle oplysninger.

Navnet på den entreprenør, der har modtaget disse data blev bortredigeret i OIG rapport. Det har heller ikke sige, hvor bruddet fandt sted, men det menes at være sket engang i mellem falder fra 2017 og frem til medio 2018, når den DHS OIG revision fandt sted.

I en dåse erklæring, der sendes ud for at spørge tryk på, FEMA sagde, at det korrigerede fejl.

“FEMA er ikke længere deling af unødvendige data med entreprenøren og har gennemført en detaljeret gennemgang af entreprenørens oplysninger system,” Lizzie Litzow, FEMA ‘ s pressemedarbejder, fortalte ZDNet søster site CNET.

Andre AMERIKANSKE regering agenturer, der indberettede data, og brud i de sidste par måneder, er NASA, det amerikanske forsvarsministerium, og HealthCare.gov.

Mere data, brud dækning:

Virksomheder, der er lækker følsomme filer via Boksen accountsNokia firmware bommert sendt nogle bruger data til Kina’Yelp for de konservative’ MAGA app utætheder brugere dataDatabase utætheder 250K juridiske dokumenter, hvoraf nogle er mærket “ikke er beregnet til offentliggørelse’
Kinesisk hacking gruppe bagdøre produkter fra tre Asiatiske gaming companiesRound 4: Hacker vender tilbage og sætter 26Mil bruger optegnelser til salg på den Mørke WebFacebook adgangskoder af de hundreder af millioner sad udsat i almindelig tekst CNET
Facebook data privacy skandale: Et cheat sheet TechRepublic

Relaterede Emner:

Regeringen – OS

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre