Hvorfor Shopify, Mailchimp integration kamp er blot et tegn på, hvad der er at komme

0
119

Shopify har afskåret Mailchimp fra sin app store i en kamp om behandling af kundernes data, og de to parter er at bebrejde hinanden. Vænne sig til det, som industrien er tilbøjelige til at se flere kampe over data og application programming interfaces.

Den moderne cloud-infrastruktur og tjenester økosystem er holdt sammen af Api ‘ er. Api ‘ er er det muligt for tjenesteudbydere at passere gennem kundens data. I Shopify-Mailchimp integration, er de to parter gået gennem data, så handlende kan integrere med deres e-mail marketing værktøjer.

Shopify sagde:

I løbet af de seneste 18 måneder, Shopify har haft voksende bekymring for, om Mailchimp ‘ s app, på grund af dårlig købmand erfaring og deres afvisning af at overholde vores Partner Program Aftalen. Vores vilkår kræver app partnere til at dele alle vigtige data tilbage til den handlende ved hjælp af Shopify ‘ s API til at hjælpe dem med at drive deres virksomheder.

Det er afgørende for vores handlende til at have nøjagtig, komplet indsigt i deres virksomheder og kunder, og det er ikke muligt, når Mailchimp låse i deres data.

Mailchimp sagde:

I måneder har vi forsøgt at arbejde med Shopify på vilkår, der ville være fair og rimelige for begge vores virksomheder. I disse forhandlinger, vi har nægtet at acceptere vilkår, der kan skade vores brugeres personlige oplysninger og kræver os til at udlevere kundens data, der er erhvervet uden for Shopify. Fra vores perspektiv, det er ikke vores data til at dele.

De nye vilkår gør det også klart, at Shopify ønsker at styre, hvilke udbydere deres partnere arbejder med, og hvordan de udfører deres arbejde. Vi mener, at små virksomheder er bedst, når de kan vælge, hvilken teknologi de benytter til at drive deres forretning, hvilket er grunden til Mailchimp integrerer med mere end 150 forskellige apps og platforme. Vi vil ikke gå på kompromis med, at bare fordi Shopify ser det som en konkurrencemæssig trussel.

Den eneste klare ting i denne Shopify-Mailchimp, spyttede, er, at kundens data, er den vigtigste aktiv. Husk, hvordan Apple afskåret Facebook og Google interne apps over kundedata misbrug?

Hvorfor sprænge en Shopify-Mailchimp spørgsmål til noget bredere? Data er den eneste råvare, der betyder noget, og de leverandører, der har de mest kundedata vinde. Der er en grund til, at Salesforce har Kunden 360, som forbinder kunde data fra alle sine skyer såvel som eksterne kilder. Oracle huse kunde data i sin sky og databaser. AWS, Microsoft Azure og Google Cloud-Platform har alle spins på kundedata under ledelse tema. Vælg din virksomhed sælger–Arbejdsdag, SAP, Infor osv.–og vide, at data er deres største aktiv.

Se også: Over 100.000 GitHub genkøbsforretninger har lækket API eller kryptografiske nøgler

Mens Api ‘ connect cloud-tjenester overalt, hvor du kommer til at se flere af disse kampe over forbinde data. For startere, der er GDPR og andre privatliv regler, der kan bruges undskyldninger for at afbryde forbindelsen. Og så er der almindelig gammel power grib.

Vi har ikke set disse integration træfninger i massevis bare endnu, men virksomheden købere vil måske begynde at få dig klar til dem.

Relaterede Emner:

Cloud

Big Data Analytics

Innovation

CXO

Kunstig Intelligens

Virksomhedens Software