Google: maak je klaar voor de grote advertenties in de zoekresultaten op mobiel

0
62

Chrome voor Android: Wees je bewust van de verdwijnende URL-balk
Nieuwe ‘Inception’ aanval laat zien waarom het nog steeds belangrijk om de URL-balk op de ruimte-beperkt mobiele apparaten.

Google is gestart met een aantal nieuwe ad-types die zullen nemen meer ruimte in de belangrijkste apps op mobiele schermen.

De nieuwe soorten advertenties gericht op de versterking van het selectiebureau van de mobiele inkomsten te midden van de belegger zorgen dat de opbrengsten per klik groei is running out van de stoom.

De meeste van Google ‘s groei van de omzet komt nu uit mobiele advertenties, maar als ZDNet’ s Tom Foremski onlangs vroeg zich af, hoe vele advertenties van Google weergeven op een mobiel scherm, en is het uitvoeren van de plaatsen om te verkopen en meer advertenties weergeven?

Google denkt dat het kan meer ruimte te creëren en het pakket de bestaande platforms anders met de nieuwe advertentie-indelingen, Discovery Advertenties en Galerie advertenties, terwijl Showcase Winkelen advertenties krijgt nieuwe ruimte op YouTube en Ontdek de feed.

Visuele Ontdekking advertenties kunnen worden weergegeven in de YouTube feed en de Google Zoeken-app voor het Ontdekken voeden, terwijl op de Gmail-Promoties en Sociale tabbladen ze op tekst gebaseerd. Discovery advertenties lanceren wereldwijd later dit jaar.

Galerie advertenties zijn een visuele advertentie-indeling wordt weergegeven “bij de absolute top” van de mobiele Zoek resultaten pagina.

“We hebben geconstateerd dat, gemiddeld, advertentiegroepen met inbegrip van één of meer galerij ad hebben tot 25 procent meer interacties – betaald klikken of swipes – bij de absolute top van de mobiele Zoek resultaten pagina,” zei Prabhakar Raghavan, SVP van de Google-Advertenties En Handel.

Showcase Winkelen advertenties al bestaat, maar nu adverteerders in staat zal zijn om ze weer te geven op nieuwe plekken, waaronder Google Afbeeldingen, Ontdekken, voeden, en binnenkort op YouTube.

Naast meer ruimte, de nieuwe ad-producten zijn ontworpen om gebruikers te bereiken wanneer ze niet op zoek naar iets specifiek, maar veeleer het maken van ontdekkingen, terwijl vegen door middel van feeds, zoals de YouTube-home feed of Ontdek de feed in het zoeknetwerk van Google apps.

Raghavan merkt op dat een recente Google-Ipsos-onderzoek bleek 76 procent van de consumenten genieten van het maken van onverwachte ontdekkingen bij het winkelen. Een deel van deze ervaring omvat het lezen van reviews en het vergelijken van de prijzen online.

Discovery advertenties zijn een “nieuwe manier om mensen te bereiken”, biedt adverteerders een manier om gebruikers te bereiken over meerdere producten door één Google-Advertenties geautomatiseerde campagne, Raghavan zei.

Ook geeft het adverteerders meer ruimte op Google Maps om te promoten van een bedrijf de locatie als mensen het plannen van een route of de route naar een locatie.

Zoals opgemerkt door Search Engine Land, dit is de eerste keer dat advertenties worden weergegeven in het Ontdekken feed. Google claimt Ontdek heeft 800 miljoen actieve maandelijkse gebruikers.

compiled-showcase-mock-updatedvox-2uawbhy-max-1000x10001.png

Google ‘ s nieuwe soorten advertenties gericht op de versterking van het selectiebureau van de mobiele omzet.

Afbeelding: Google

Meer over Google

Analyse: Is Google ‘ s $1 MILJARD omzet missen, het onthullen van een gebrekkig business model?Google ‘ s Q1 betekent cloud omzet run rate nog AWOLVoormalige Mozilla exec: Google heeft gesaboteerd Firefox voor het jaarvan Google Pixel 3a XL? Ze kon niet denken aan een slechtere naam?Google: ‘Verwacht meer Android-app review proces voor het onbekende ontwikkelaarsvan Google Cloud Volgende: Alles wat je moet weten over de nieuwe strategie van deFoto’ s: 10 jaar van Google Chrome TechRepublic Google ‘s Avengers Easter egg ontketent Thanos’ vernietigende kracht op het web CNET

Verwante Onderwerpen:

Google

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen