Motorola is van plan samen met Motorola Een Visie is het aanpakken van de wereldwijde vraag naar ‘mid-premium’ smartphones

0
28
motorola-one-vision.png

Motorola op woensdag gelanceerd Motorola Een Visie, een “mid-premium” – Android-smartphone die zal draaien €299 bij het van start in Europa.

Motorola Één Visie, zoals Google Pixel 3a, wil de draad die naald tussen value pricing en bijna premium specificaties. Motorola Één Visie, dit is echter niet beschikbaar in de verenigde staten Lager geprijsde smartphones hebben een grote markt als tech kopers zoeken naar een goedkopere brug naar 5G.

Volgens Motorola, Motorola Een Visie zal beschikbaar zijn op 15 Mei in Brazilië en vervolgens uitrollen door latijns-Amerika. Het apparaat zal beschikbaar zijn in zowel Europa als Saoedi-Arabië en Thailand. De telefoon zal ook verkrijgbaar zijn in Australië in de komende maanden.

“De mid-premium-tier van de smartphone-markt blijft groeien,” zei Chris Francica, Product Marketing Manager van Motorola. Hij merkte op dat de camera is een van de top eigenschappen die de prijs punten.

Ook: De Pixel 3A is officieel: Hier is wat je moet weten| Android Q: Alles wat je moet weten

De Motorola Één familie die in 2018 gelanceerd en heeft opgedaan tractie in latijns-Amerika en elders. Motorola is van plan om de uitrol van nieuwe apparaten snel naar het adres van de klant.

Voor Motorola Één Visie, de grote selling point is een quad-pixel camera (25MP op de voorkant en 48MP achter) dat heeft kunstmatige intelligentie en kan foto ‘ s nemen bij weinig licht. Zoals voor opslag, Motorola Een Visie heeft tot 128 gb opslagruimte met en extra opslag via een SD-kaart. Het scherm heeft een 21:9 beeldverhouding en is 6,3 cm.

Net als andere Motorola-toestellen, Motorola Een Visioen heeft een pure versie van Android die het bevat enkele van Motorola ‘ s intellectuele eigendom voor de camera. Hier zijn de specs:

Android 9, Taart met de nieuwste Android OS upgrades Samsung Exynos 9609 processor 2.2 GHz Octa-core CPU en Mali G72 MP3-GPU geheugen 4GB 128GB Universele Flash-Opslag met microSD-Kaart (tot 512 GB) Afmetingen van 160.1 mm X 71.2 mm X 8.7 mm-Gewicht van 180 g Display: 6.3″ FHD+ (1080*2520) 432 PPI, LTPS IPS Batterij 3500mAh, Niet-verwijderbaar Opladen: 15W TurboPower voor 7 uur van de macht in 15 minuten van charging2 de bescherming van het Water: IP523 4G LTE (Cat6), UMTS / HSPA+, GSM / EDGE, 2G: GSM band 2/3/5/8, 3G: WCDMA band 1/2/4/5/8, 4G: LTE-band 1/2/3/4/5/7/8/12/17/28/66 Camera ‘ s: Achter: 48MP sensor + OIS + 5MP, F1.7 , Quad Pixel, 1.6 um, dual LED CCT -, output-12MP foto UHD@30fps, FHD@30fps, FHD@60 fps, HD@30fps; Voorzijde: 25MP, F2.0, Quad Pixel, 0.9 umSingle/Dual Nano SIM, 3-in-2 USB Type-CTM-Poort met Turbo-ondersteuning Ja Dolby Audio, een luidspreker, aansluiting voor headset Bluetooth 5.0 EDR + BLE Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4 GHz + 5GHz, Wi-Fi hotspot Bottom-ported speaker, 2-mic ‘ s, FM-radio, GPS, AGPS, GLONASS, Galileo Vingerafdruklezer, Proximity sensor, Accelerometer, Ambient Light sensor, Magnetometer, Gyroscoop Brons Verloop; Sapphire Verloop Oortelefoon (in Brazilië), beschermkap, TurboPower lader, USB-kabel

WAAROM MOET JE EEN BRUG NAAR 5G

5G: EEN transformatie in progressSurvey: Professionals enthousiast en klaar voor de implementatie 5GSpecial Rapport: Hoe 5G zal transformeren business (Gratis PDF)5G Nieuwe Radio: De technische backgroundNew 5G business modelsFive industrieën die het meest beïnvloed zullen worden door 5GWhat is 5G? Alles wat je moet weten over de volgende generatie draadloze technologie

Verwante Onderwerpen:

Lenovo

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen