Om CCleaner ‘ s Easy Clean Mode

0
61

af Martin Brinkmann den 15 Maj 2019 i Software – Ingen kommentarer

Piriform udgivet www.ccleaner.com/ Maj 15, 2019. Den nye version af den populære rengøring software introducerer en ny, forenklet rengøring tilstand, som kaldes Let at Rengøre. Vi har fulgt udviklingen af programmet i lang tid, kan du stadig læse vores 2007 “second look” af CCleaner.

Piriform kalder det en af de “største ændringer i CCleaner historie”, som det gør programmet mere tilgængelige, at en ikke-teknisk kyndige publikum. CCleaner ‘ s nye mode hjælper ikke-tekniske brugere rense deres enheder via en nemmere at forstå og følge med i arbejdsprocessen.

Vi begyndte at kigge på CCleaner og dens interface gennem øjnene på en ikke-teknisk bruger CCleaner og besluttede at designe en alternativ rengøring flow. Vi ønskede at forenkle rengøring, guide brugerne igennem det, og levere information på en måde, de forstår (så de ved, hvad de er rengøring og fordelene ved at gøre det).

Let At Rengøre

ccleaner easy clean

Den nye Easy Clean mode er placeret øverst i sidepanelet, i stedet for den oprindelige rengøring-tilstand, i denne tilstand, er der stadig, men det er blevet omdøbt til Brugerdefineret Ren. Erfarne brugere og dem, der vil have mere kontrol over den rengøringsproces, der er nødt til at vælge Brugerdefineret Ren. Den tilstand, som tilbyder de samme muligheder som før.

Let at Rengøre, vises en enkelt knap i sit interface. Analysere arbejder på samme måde som CCleaner ‘ s oprindelige tilstand, men det giver brugerne muligheder for tilpasning.

Analysere kontrollerer, om web-browsere køre og beder dig om at lukke dem, bare som CCleaner ‘ s regelmæssige tilstand gør. Du kan springe det og fortsætte, men data vil ikke blive slettet i denne sag. CCleaner fokuserer på Bane og Junk i dette tilfælde.

easy mode ccleaner delete

Scanningen viser antallet af spor og den samlede størrelse af de identificerede junk når scanningen er færdig. Du kan klikke på review links for at få vist yderligere oplysninger, men du kan ikke foretage en individuel beslutning, som Piriform, flyttes beslutningsprocessen trin et niveau op.

Du kan beslutte at rengøre bestemte browsere, for eksempel, men ikke som trackere, og det samme er tilfældet for identificerede junk. Et klik på “rense” fjerner data fra enheden.

Afsluttende Ord

Let ‘Tilstand gør rengøring nemmere og mere ligetil. Tekniske brugere vil ikke finde meget bruger i den nye mode, men det kan hjælpe uerfarne brugere, der føler sig overvældet af programmet rengøring muligheder.

Mens jeg tror, at det er bedre, at disse brugere sættes i en time eller deromkring af arbejde at forstå rengøring valg af custom ren, nogle vil måske foretrække en nem mulighed for at rense nogle af de data, der CCleaner understøtter.

Piriform har lært af fortiden. Virksomheden made Easy Clean standard, men tilføjet en mulighed for at CCleaner ‘ s Indstillinger for at ændre det til Brugerdefineret Ren tilstand i stedet. Du skal bare vælge Valg > Indstillinger > CCleaner startskærmen > Brugerdefineret Rene for at gøre det starten tilstand af programmet.

Nu kan Du: Hvad er dit take på programmets nye Easy Clean mode?