Bedste gaver til kandidater under $50 på Amazon

0
22

Google ‘ s overmenneskelige DeepMind næsten mislykkedes high-school math test
Forskere på Google ‘ s DeepMind byggede to forskellige slags state-of-the-art neurale net for at se, om de kunne blive uddannet til at besvare high school math problemer. Resultatet blev en E klasse, og en manglende evne til at tilføje enkelt-cifret tal over 6.
Læs mere: https://zd.net/2HX1LMP

Nu, at din elskede eller en ven har accepteret deres diplom og der træder ind på arbejdsmarkedet på fuld tid, kan du overveje at få dem i en gave til enten at fejre deres resultater eller hjælpe dem med at beskæftige sig med den nært forestående opgave adulting.

Også: Grads Gave Guide 2019 CNET | Graduate gave guide til 2019 TechRepublic

Vi har samlet en interessant blanding af sjove, nyttige, og pung-venlige gave ideer, de er sikker på at elske. Og den bedste del er, at de er alle til rådighed til at købe på Amazon-så er det lettere end nogensinde at komme hurtigt dem en graduering til stede.

Bedste gaver til kandidater under $50

ecodot1.jpg

Echo Prik for $30

Se det nu: Echo Dot Oplægsholder på Amazon

Sikker på, de er uddannet i dit liv kan tænke på dette som noget mere end en high-tech musik afspiller med Alexa ved første, men det er også en smart måde for dem til at indstille påmindelser om regninger, udarbejde indkøbslister, og indstille alarmer til at sikre, at de er ved at vågne op om tid til arbejde.

firestick.jpg

Fire TV Stick 4K for $50

Se det nu: Ild TV Stick 4K på Amazon

En del af at vokse op betyder, opholder sig hjemme på hverdage og ser Netflix. Hjælp jeres graduate ind i voksenalderen med deres egen streaming-enhed. Hvis de ikke har en 4K-FJERNSYN, kan du spare dig selv nogle penge og gå med den ikke-4K Brand Stick.

ankerbattery1.jpg

Anker PowerCore 1000 Redux for $29

Se det nu: Anker PowerCore 1000 Redux Ekstern Batteri på Amazon

Dette er en af de bedst bedømte ekstern batteripakke til rådighed, der giver op til 2,5 afgifter for en iOS-eller Android-enhed. Det tilbyder super hurtig opladning, også med Anker ‘ s PowerIQ og VoltageBoost teknologi. Det er en billig gave, som alle vil sætte pris på.

tile.jpg

Fliser Sport for $20

Se det nu: Fliser Sport på Amazon

Flisen Sport er løsningen til en ny grad, der er konstant at miste deres tegnebog, telefon eller noget andet. Du skal blot tilslutte det til en vare, som nøgler, og de vil aldrig behøver at bekymre dig om at blive låst ud igen. Denne version er mere holdbare end de andre modeller. Du kan også spare penge på to eller fire pakker af Fliser enheder for ekstra glemsom kandidat i dit liv.

luggage.jpg

AmazonBasics Hardside Bagage til $42

Se det nu: AmazonBasics Hardside Bagage på Amazon

Hvilken bedre måde at fortælle en ny kandidat er det tid til at flytte ud, end med den gave af kvalitet bagage? Dette hjul-stand kufferten er fra Amazon, er godt bedømt, og kommer med en hård ydre skal, til at beskytte hvad der er indeni. Det er en combo-lås, så godt.

carecho1.jpg

Roav Viva til $50

Se det Nu: Roav Viva af Anker på Amazon

Den Roav Viva af Anker er en Alexa-aktiveret bil oplader. Det har to USB-opladning, havne og er kompatibel med Android-og iOS-enheder. Det understøtter alle Alexa kommandoer og kommunikation, samt, herunder kald, beskeder, drop-ins, og meddelelser. Det er prisen værd alene, hvis det stopper din elskede fra at se på deres telefon, mens du kører.

firetablet.jpg

Brand, 7 for $40

Se det nu: Brand 7 Tablet på Amazon

Amazon ‘ s entry-level Fire tablet er en super billig gave, at din kandidat kan finde alle mulige anvendelser for, om de ønsker at styre deres kalender med det, at gøre noget arbejde-relaterede at studere, eller bruge den til at slappe af i deres nedetid.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-29-pm.png

BioLite Powerlight Mini til $40

Se det nu: BioLite Powerlight Mini på Amazon

Den Biolite er en oplader, lygten, lygten, og cykel lampe i ét. Det udsender rødt eller hvidt lys, har op til 5 timers batterilevetid, og kan endda give telefonen en hurtig opladning. Din kandidat kan klippe det ud shirts, cykler, telte, hvor som helst, når de har brug for mere lys.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-36-pm.png

JBL Bærbare til $40

Se det nu: JBL Bærbare Vandtæt Højttaler på Amazon

Den bærbare JBL vandtæt højttaler er en sjov måde at nyde musik, mens ud på stranden eller på ferie med en gruppe af venner. Det er genopladelige, holdbar, og har en 10 timers batterilevetid.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-44-pm.png

Eufy Smart Skala for $45

Se det nu: eufy Smart Skala på Amazon

En af de vigtigste udfordringer i voksenlivet er en måde at holde sig i form, mens du jonglerer med alle dine andre opgaver. Den Eufy Smart Skala hjælper ved hjælp af Bluetooth-kompatibilitet for at komme i forbindelse med Google Passe, Apple Sundhed, og Fitbit at spore vægt, BMI og kropsfedt.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-53-pm.png

Eufy Smart Pære til $35

Se det nu: eufy Smart Pære på Amazon

Den Eufy Lumos Smart Pære giver en ejer vælger fra over 16 millioner farver med justerbar lysstyrke. Det er stemmen kompatibel med Google Hjem og Alexa enheder. Gave en til din grad, og de vil elske at være i stand til at indstille belysningen stemning i deres lejlighed.

screen-shot-2019-05-10-at-3-59-01-pm.png

Amazon Smart Stik til $25

Se det nu: Amazon Smart Stik på Amazon

Amazon Smart Plug giver mulighed for brugere at bestemme, hvad der er tilsluttet stikkontakten, — fra hvor som helst. Denne måde, de vil aldrig behøver at bekymre dig, hvis de er tilsluttet et hår fladjern eller kaffemaskine nogensinde igen. Plus, det understøtter Alexa stemme-kommandoer via en Echo-enheden.

screen-shot-2019-05-10-at-3-59-09-pm.png

Mi Hjem Sikkerhed Kamera til $40

Se det nu: Mi Hjem Sikkerhed Kamera på Amazon

Dette smarte overvågningskamera tilbyder 1080p HD-video og er den perfekte måde at holde øje på en lejlighed eller kæledyr, mens de er på arbejde.

screen-shot-2019-05-10-at-4-00-34-pm.png

Skullcandy Ink ‘ d for $35

Se det nu: Skullcandy Ink ‘ d Øretelefoner på Amazon

Skullcandy Ink ‘ d Bluetooth øretelefoner er til musik fans trang et par trådløse høretelefoner til at bruge, mens du er på farten. Det tilbyder otte timers batteritid, og flex krave sikrer, at hovedtelefonerne bliver sat, hvis der ud for en løbetur. Det har en indbygget mic til opkald.

screen-shot-2019-05-10-at-4-00-46-pm.png

Feltet Noter Memo Bøger for $10

Se det nu: Feltet Noter Memo Bøger på Amazon

Bare fordi din elskede er ud af skolen, betyder ikke, at de aldrig vil have til at skrive noter ned igen. Disse notebooks er perfekt til at skrive telefonnumre og lister. De er søde, godt bedømt, og for kun $10, får du tre af disse 48-side bøger.

screen-shot-2019-05-10-at-4-00-59-pm.png

Hamilton Beach Programmerbar Kaffemaskine til $30

Se det nu: Hamilton Beach Programmerbar Kaffemaskine på Amazon

Denne programmerbare og kaffefaciliteter vil gøre at komme op på arbejde til en leg. Graduate i dit liv, kan du blot indstille den tid, de ønsker at have en frisk gryde klar, og de kan vågne op til duften af friskbrygget kaffe hver morgen.

screen-shot-2019-05-10-at-4-01-09-pm.png

Pilot Præcis V7 Stick Rullende Kugle Penne for $13

Se det nu: Pilot Præcis V7 Stick Rullende Kugle Penne på Amazon

Dette er sandsynligvis kongen af rullende kugle penne. Få nogle til din grad, især hvis de er en fan af stationære, og de vil aldrig være i stand til at gå tilbage til de billige kuglepenne igen. De vil gå pænt med dem, Felt Bemærk bøger, som vi har nævnt tidligere, også.

screen-shot-2019-05-15-at-1-18-35-pm.png

Anker PowerPort+ Atom III (2 Porte) for $43

Se det nu: Anker PowerPort+ Atom III på Amazon

På udkig efter et enkelt, high-power USB-og USB-C oplader til din grad? Denne ene er drevet af PowerIQ 3.0, giver det mulighed for at output i alt 60W over sin USB-og USB-C-porte. Det kan bruges til at oplade op, ikke kun smartphones og tablets, men også bærbare computere.

For flere gode tilbud på udstyr, gadgets og tech for your enterprise, business, eller home office, se ZDNet ‘ s Business Bargain Hunter blog. Affiliate offentliggørelse: ZDNet kan modtage kommission fra produkter og tjenester, der præsenteres på denne side.

Hardware

E-Ink tabletter gå langt ud over de e-reader til at tilbyde offentlig produktivitet

OnePlus lancerer OnePlus 7 Pro og OnePlus 7 Pro 5G som det skræver premium, mid-premium smartphones

Med ThinkBook bærbare computere, Lenovo håber at fange øjet af tusindårige arbejdsstyrke

Bedste Laptops til 2019 (CNET)

10 bedste billige telefoner: $400 (eller meget mindre) køber en iPhone, Pixel, eller Galaxy alternativ

Hardware nedlukning politik
(Tech Pro Forskning)

Relaterede Emner:

Innovation

Pc ‘ er

Servere

Opbevaring

Netværk

Datacentre