De beste giften voor afgestudeerden onder de $50 op Amazon

0
22

Google ‘ s bovenmenselijke DeepMind bijna mislukt high-school-wiskunde test
Onderzoekers van Google ‘ s DeepMind gebouwd twee verschillende soorten van state-of-the-art neurale netwerken om te zien of ze konden worden opgeleid om antwoord op de middelbare school wiskunde problemen. Het resultaat was een E leerjaar, en het onvermogen om het toevoegen van één cijfer boven de 6.
Lees meer: https://zd.net/2HX1LMP

Nu dat uw geliefde of vriend heeft aanvaard hun diploma en is het invoeren van de medewerkers full-time, overweeg dan om hen een geschenk aan ofwel vieren hun prestaties of hen te helpen omgaan met de op handen zijnde taak van adulting.

Ook: Grads Gift Guide 2019 CNET | Graduate gift guide voor 2019 TechRepublic

We hebben afgerond tot een interessante mix van leuke, nuttige en portemonnee-vriendelijke cadeau-ideeën zijn ze zeker van de liefde. En het beste deel is dat ze allemaal te koop op Amazon, dus het is makkelijker dan ooit om snel krijgen ze een afstudeerproject presenteren.

De beste giften voor afgestudeerden onder de $50

ecodot1.jpg

Echo-Stip voor $30

Zie het nu pas: Echo-Stip-Spreker op Amazon

Zeker, dat de afgestudeerde in je leven zou kunnen denken, is dit niets meer dan een high-tech muziek speler met Alexa op het eerste, maar het is ook een handige manier voor hen om herinneringen over de rekeningen, het compileren van boodschappenlijstjes, en een alarm instellen om ervoor te zorgen dat ze wakker op tijd voor het werk.

firestick.jpg

Brand TV-Stick 4K voor $50

Zie het nu pas: Brand TV-Stick 4K op Amazon

Een deel van het opgroeien betekent dat je thuis op weekdagen en het kijken naar Netflix. Help uw graduate voer de volwassenheid met hun eigen streaming-apparaat. Als ze niet beschikt over een 4K-TV, kunt u bespaar jezelf wat geld en gaan met de niet-4K-Brand-Stick.

ankerbattery1.jpg

Anker PowerCore 1000 Redux voor € 29

Zie het nu pas: Anker PowerCore 1000 Redux Externe Batterij op Amazon

Dit is één van de best gewaardeerde externe batterij packs beschikbaar zijn, voorzien van een 2.5 kosten voor een iOS-of Android-apparaat. Het biedt supersnel opladen, ook met Anker PowerIQ en VoltageBoost technologie. Het is een duur geschenk dat iedereen het op prijs zou stellen.

tile.jpg

Tegel Sport voor $20

Zie het nu pas: Tegel Sport op Amazon

De Tegel Sport is de oplossing voor een nieuwe grad, die voortdurend verlies van hun portemonnee, telefoon, of iets anders. Gewoon bevestigen aan een item, zoals sleutels, en ze zullen je nooit zorgen hoeft te maken over het feit dat vergrendeld weer. Deze versie is duurzamer dan de andere modellen. U kunt ook geld besparen op twee of vier verpakkingen van Tegel-apparaten voor de extra-vergeetachtig afgestudeerd in je leven.

luggage.jpg

AmazonBasics Hardside Bagage voor $42

Zie het nu pas: AmazonBasics Hardside Bagage bij Amazon

Wat is een betere manier om te zien een nieuwe graduate is het tijd om uit te gaan dan met de gave van de kwaliteit bagage? Dit wiel-koffer is van Amazon, is goed beoordeeld, en wordt geleverd met een harde buitenkant om te beschermen wat erin zit. Het heeft een combo slot, als goed.

carecho1.jpg

Roav Viva voor $50

Zie het Nu pas: Roav Viva van Anker op Amazon

De Roav Viva van Anker is een Alexa-enabled car charger. Het heeft twee USB-poorten en is compatibel met Android-en iOS-apparaten. Het ondersteunt alle Alexa opdrachten en communicatie, waaronder bellen, berichten te versturen, drop-ins, en aankondigingen. Het is de moeite waard de prijs alleen als hij stopt met je geliefde uit te kijken op hun telefoon tijdens het rijden.

firetablet.jpg

Brand 7 voor $40

Zie het nu pas: Brand 7 Tablet op Amazon

Amazon ‘ s entry-level Fire-tablet is een super goedkoop geschenk dat uw afgestudeerde kan vinden alle soorten toepassingen voor, of ze willen het beheer van hun agenda met het, werk-gerelateerde studie of gebruik het om te ontspannen in hun downtime.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-29-pm.png

BioLite Powerlight Mini voor € 40

Zie het nu pas: BioLite Powerlight Mini op Amazon

De Biolite is een lader, koplamp, lantaarn, en fiets lamp in één. Het zendt rood of wit licht, met een 5-uur levensduur van de batterij, en kan zelfs op een telefoon snel te laden. Uw afgestudeerde kan een clip op shirts, fietsen, tenten, waar, wanneer zij meer licht nodig hebt.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-36-pm.png

JBL Draagbare voor $40

Zie het nu pas: JBL Draagbare Waterdichte Luidspreker op Amazon

De JBL draagbare waterdichte luidspreker is een leuke manier om van muziek te genieten, terwijl op het strand of op vakantie met een groep vrienden. Het is oplaadbaar, duurzaam, en heeft een batterijduur van 10 uur.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-44-pm.png

Eufy Smart Schaal voor $45

Zie het nu pas: eufy Smart Schaal op Amazon

Een van de belangrijkste uitdagingen van de volwassenheid is een of andere manier in vorm te blijven tijdens het jongleren met al uw andere verantwoordelijkheden. De Eufy Smart Scale helpt, door gebruik van Bluetooth om verbinding te maken met Google-Fit, Apple Gezondheid, en Fitbit bijhouden van het gewicht, de BMI en body fat.

screen-shot-2019-05-10-at-3-58-53-pm.png

Eufy Slimme Lamp voor $35

Zie het nu pas: eufy Slimme Lamp op Amazon

De Eufy Lumos Slimme Lamp kunt een eigenaar kiezen uit meer dan 16 miljoen kleuren met instelbare helderheid. Het is de stem compatibel ook met Google Startpagina en Alexa apparaten. Een Gift aan uw grad, en ze zal er van genieten kunt instellen dat de verlichting van de stemming in hun appartement.

screen-shot-2019-05-10-at-3-59-01-pm.png

Amazon Smart Plug voor $25

Zie het nu pas: Amazon Smart Plug op Amazon

De Amazone Smart Plug waarmee gebruikers controle welke is aangesloten op het stopcontact — overal. Op deze manier zullen ze nooit zorgen hoeft te maken als ze losgekoppeld een stijltang of theevoorzieningen ooit weer. Plus, het ondersteunt Alexa stem commando ‘ s via een Echo-apparaat.

screen-shot-2019-05-10-at-3-59-09-pm.png

Mi Home Security Camera voor $40

Zie het nu pas: Mi Home Security Camera op Amazon

Deze smart security camera met 1080p HD-video en het is de perfecte manier om een oogje houden op een appartement of huisdieren op het werk.

screen-shot-2019-05-10-at-4-00-34-pm.png

Skullcandy Ink ‘ d voor $35

Zie het nu pas: Skullcandy Ink ‘ d Oordopjes op Amazon

De Skullcandy Ink ‘ d Bluetooth oordopjes voor muziek fans hunkeren naar een paar van draadloze oordopjes te gebruiken, terwijl op de gaan. Het biedt acht uur levensduur van de batterij, en de flex kraag zorgt ervoor dat de hoofdtelefoon te blijven, als hardlopen. Het heeft een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken.

screen-shot-2019-05-10-at-4-00-46-pm.png

Veld Opmerkingen Memo Boeken voor $10

Zie het nu pas: Veld Opmerkingen Memo Boeken op Amazon

Gewoon omdat je geliefde is van school betekent niet dat ze zullen nooit schrijven van notities weer. Deze notebooks zijn ideaal voor het noteren van telefoonnummers en lijsten. Ze zijn leuk, goed beoordeeld en voor slechts $10, krijg je drie van deze 48-pagina boeken.

screen-shot-2019-05-10-at-4-00-59-pm.png

Hamilton Beach Programmeerbare Koffiezetapparaat voor $30

Zie het nu pas: Hamilton Beach Programmeerbare Koffiezetapparaat op Amazon

Deze programmeerbare koffiezetapparaat zal opstaan voor het werk van een cent. De afgestudeerde is in uw leven, kan alleen de tijd die zij hebben willen om een verse pot klaar, en ze ‘ s ochtends wakker met de geur van vers gezette koffie elke ochtend.

screen-shot-2019-05-10-at-4-01-09-pm.png

Pilot Precieze V7 Stick Rollende Bal Pennen voor $13

Zie het nu pas: Pilot Precieze V7 Stick Rollende Bal Pennen op Amazon

Dit is waarschijnlijk de koning van rollende bal pennen. Wat te krijgen voor uw grad, vooral als ze nog geen fan van stationaire, en ze zullen nooit in staat zijn om terug te gaan naar goedkope pennen weer. Ze gaan mooi met die Veld Opmerking boeken die we eerder vermeld, ook.

screen-shot-2019-05-15-at-1-18-35-pm.png

Anker Laadpunt+ Atoom III (2 Poorten) voor $43

Zie het nu pas: Anker Laadpunt+ Atoom III bij Amazon

Op zoek naar een single, een high-power USB-A en USB-C oplader voor uw grad? Deze wordt aangedreven door PowerIQ 3.0, waardoor het voor de productie van een totaal van 60W via de USB-A en USB-C-poorten. Het kan gebruikt worden voor het opladen niet alleen smartphones en tablets, maar ook laptops.

Voor meer leuke aanbiedingen op apparaten, gadgets en tech voor uw onderneming, bedrijf of kantoor aan huis, zie ZDNet ‘ s Business koopjesjager blog. Affiliate openbaarmaking: ZDNet kan verdienen commissie van de producten en diensten vermeld op deze pagina.

Hardware

E-Ink tablets gaan veel verder dan de e-reader aan te bieden buiten de productiviteit

OnePlus lanceert OnePlus 7 Pro en OnePlus 7 Pro 5G als het straddles premium, mid-premium smartphones

Met ThinkBook laptops, Lenovo hoopt te vangen oog van de duizendjarige personeelsbestand

Beste Laptops voor 2019 (CNET)

10 beste goedkope telefoons: $400 (of veel minder) koopt een iPhone, Pixel, of Galaxy alternatief

Hardware ontmanteling beleid
(Tech Pro Onderzoek)

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters