Buiten de PC: Lenovo ‘ s ambitieuze plannen voor de toekomst van computing

0
21
lenovo-profile-header.jpg

Afbeelding: Lenovo

Hoe vaak hebt u gelezen dat de PC dood is of sterven? Vele malen, zonder twijfel. Maar het is een goede inzet dat de betrokken artikelen werden getypt op een toetsenbord is aangesloten op een traditionele desktop of notebook PC, dan tikte op een tablet of smartphone, of bepaald in een smartwatch of een smart speaker.

Natuurlijk is de verkoop van ‘post-PC’ – apparaten hebben gegeten in die van traditionele Pc ‘ s zijn in de afgelopen jaren, maar het lijkt alsof er een plaats voor apparaten met een toetsenbord en een muis, een fatsoenlijk formaat scherm en de lokale rekenkracht voor een tijdje toch.

Als Lenovo ‘ s voorzitter en CEO Yang Yuanqing vertelde ZDNet in Beijing: “Dit is nog steeds een $200 miljard industrie — als u proberen te vinden van een ander $200 miljard industrie, het is niet makkelijk.”

Zeker genoeg, Lenovo is groot in Pc ‘ s, die leveren meer dan driekwart van de omzet, en is onlangs teruggekeerd van haar smartphone groep om de winstgevendheid.

De volgende in lijn voor de doorlooptijd van de behandeling is het datacenter group, die heeft gezien een omzetgroei met dubbele cijfers over de laatste vijf kwartalen, maar heeft nog een winst te maken. Zo kan de Lenovo samen te brengen, Pc ‘ s, smartphones en data centrum in een alomvattende strategie?

De rest van deze exclusieve ZDNet functie is momenteel alleen beschikbaar voor ZDNet en TechRepublic leden. Om te blijven lezen, gewoon downloaden van de hele Lenovo verhaal als gratis ebook (gratis registratie vereist).

Noot van de redactie: Charles McLellan bezocht Beijing met dank aan Lenovo.

Verwante Onderwerpen:

Mobiliteit

Datacenters

Hardware

Laptops

Beoordelingen

Kunstmatige Intelligentie