Bekijk wat u installeert: Frauduleuze advertenties in apps verhogen 159% jaar-op-jaar

0
39

Malvertising is nu een miljard-dollar business
Kwaadaardige code verborgen in reclame beelden van de kosten ad-netwerken $1.13 miljard dit jaar.
Lees meer: https://zd.net/2QLvqcI

Bovendien, 1.6 keer meer nieuwe frauduleuze advertenties in apps werden geïdentificeerd in 2018 dan in 2017.

Screening voor fraude in apps is geen geringe prestatie. Elke app moet worden gescreend op de achtergrond ad activiteit, verborgen advertenties, app onjuiste voorstelling van zaken (spoofing genoemd), URL masking dat kon verhullen inbreuk op het auteursrecht sites, en meting (vertoningen) manipulatie.

Apps hebben de neiging om te bevatten standaard mobiele display-advertentie slots die worden verkocht op de open markt. Als een bedrijf koopt het in-banner indruk kans, maar in plaats van het retourneren van een banner ad voegt een video-advertentie-speler, kan het uitvoeren van een geavanceerde regeling die bedoeld is om het maximaliseren van inkomsten voor het bedrijf.

Deze advertenties kunnen parallel uitgevoerd vanuit meerdere bronnen, en de gebruiker kan niet stoppen met de vele advertenties van het spelen in de app; ze spelen in een onstuitbare loop, het genereren van inkomsten voor de fraudeurs.

Verborgen advertenties zijn duur voor het bedrijf. Als een advertentie wordt weergegeven, het heeft duidelijk een hogere waarde voor een merk. Maar de ad moet volledig worden weergegeven door een mens in de juiste omgeving en in de juiste aardrijkskunde voor het merk doel.

Als de ad wordt gezien in een omgeving die nooit te zien krijgen van uw product, dan heeft het bedrijf verspild haar marketing-dollars op de campagne.

Roy Rosenfeld, hoofd van DoubleVerify de Fraude Lab zei:

“Met ad besteden in toenemende mate geconcentreerd in mobiele – en in het bijzonder de mobiele app, fraudeurs zijn een verdubbeling zou betekenen van hun inspanningen te profiteren. Het is essentieel dat merken juist deze risico ‘ s, om toe te wijzen besteden aan het aanpassen en installeren van de nodige waarborgen voor hun digitale investeringen.”

Vorige en aanverwante dekking:

Wat doen tech giganten meer over je weten? Een nieuwe tool toont je hoeveel

Wij baseren ons op social media en smartphone apps, van dating en aansluiten op online winkelen en surfen op het web. Wij zijn voortdurend geven van privé gegevens online — maar, wat doen we delen met deze platformen?

Amerikanen besteden meer tijd op hun smartphone dan ze denken

Als je je afvraagt waarom je nooit geen tijd om iets te doen, wilt u misschien om te kijken naar de dader die de oorzaak is van de tijd zuigen: Je smartphone.

Ongeacht waar we wonen, zijn we allemaal overschakelen apps op een vergelijkbare manier

We onbewust vasthouden aan een universeel patroon wanneer we veeg tussen apps op hun smartphone, hebben wetenschappers ontdekt.

Verwijderen van die nutteloze apps! Amerikanen gebruiken slechts vijf apps per dag

Als meer apps overspoelen de markt, wordt het steeds moeilijker om door de ruis in orde om gebruikers aan te spreken. Maar wat triggers mobiele gebruikers aan te gaan en actief te blijven op hun apps?

Verwante Onderwerpen:

Consumerization

Ontwikkelaar

Mobiliteit

Veiligheid

Innovatie

Samenwerking