Hvordan du får det bedste ud af et Apple-Geni, og AppleCare garanti og spar penge

0
25
img-1675h.jpg

Husk min dårligt slået op MacBook Pro? Det er tilbage, og arbejder så god som ny efter nogle bud pleje fra Genier på min lokale Apple Store.

At gå igennem den proces, jeg lærte at få det bedste ud af både Genier på Apple, AppleCare garanti, og i processen med at spare penge.

Skal læs: Inde i en Google Titan Bluetooth-sikkerhedsnøgle

Her er hvordan man får det bedste fra AppleCare:

Læs den dokumentation, og ved, hvad der er dækket og hvad der ikke er.Holde den serielle tal og datoer, du tog ud af AppleCare i et dokument, som er let tilgængelige i tilfælde af skader, der gør, at enheden døde eller serienummer ikke kan læses.Hvis du er i tvivl om, hvorvidt udstyret er omfattet — eller, hvis skaden er dækket — enten at lave et Geni aftale på din Apple-Butik eller give Apple Støtte et opkald.At forklare problemet eller problemet så detaljeret som muligt. Hvis problemet er tilfældig, kan du prøve at skitsere de skridt til at genskabe den.Være 100% ærlig omkring eventuelle skader enheden vedvarende. Du må ikke lyve. Apple vil vide.Være tålmodig med Apple. Må ikke råbe eller gøre vrøvl. De folk, der forsøger at hjælpe dig, og vil normalt gå den ekstra mil for at holde en kunde glad.

Her er mine tips til at få det bedste ud af dit besøg til en Apple Genius:

Lav en aftale. Ikke bare gå op og forventer at blive set.Husk at tage din enhed, skal sammen med eventuelle relevante tilbehør, med dig (jeg så to mennesker ankommer til et Geni aftaler, der har glemt deres enhed!).Skru op omkring fem minutter for tidligt og lade et medlem af personalet ved, du er der.At forklare problemet eller problemet så detaljeret som muligt. Hvis problemet er tilfældig, kan du prøve at skitsere de skridt til at genskabe den.Hvis der er flere spørgsmål, skal du huske at hæve dem alle. Må ikke forvente, at Apple til at læse dine tanker eller tage et stik.Spørge, om enheden er underlagt enhver udveksling eller garanti forlængelse programmer, enten for det problem, du oplever, eller et andet problem. Måske samt dræbe to-eller mere-problemer med et enkelt besøg.Være 100% ærlig omkring eventuelle skader enheden vedvarende. Du må ikke lyve. Apple vil vide.Vær opmærksom på, at du måske er nødt til at forlade din enhed med Apple for reparation og vende tilbage til at indsamle det på et senere tidspunkt.Være tålmodig. Jeg har bemærket, at de, der var tålmodige og venlige, og fik en bedre service.

Held og lykke!

Har du besøgt en Apple-Butik for nylig til en reparation? Hvad var din oplevelse? Lad mig kende nedenfor!

Se også:

Apples priser er nu bare dumme, og vi har kun os selv til at blameAMD driller $749 16-core ‘mainstream’ Ryzen chipHow til at klare din iPhone ‘ s RAMThe mørke side af WWDC 2019 keynoteiOS 13 og iPadOS: Vil din iPhone eller iPad køre det?Næste iPhone kunne låne en handy Samsung og Huawei featureiOS 12.3: iPhone tips og tricksiOS 12.3 tømning din iPhone batteriet hurtigt? Her er hvad du skal doHas din iPhone eller iPad stoppet opladningen? Check dette først!

Relaterede Emner:

Hardware

iPhone

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS