Apple zou meer nieuwe MacBooks dit jaar

0
29

Apple heeft zojuist de update van de MacBook Pro-lijn, het toevoegen van 8-core Intel core i9-processors en een vernieuwd toetsenbord aan de lijn, en onthulde de monsterlijke nieuwe Mac Pro. Maar het lijkt erop dat Apple zou van plan op het uitrollen van meer nieuwe MacBooks later dit jaar.

Moet lezen: Hoe bescherm uw Google-Account met de Geavanceerde Bescherming Programma

MacRumors gespot die Apple had aangespannen aantal nieuwe “draagbare” Mac-modellen met de Euraziatische Economische Commissie van de database – A2141, A2147, A2158, A2159, A2179, A2182, en A2251.

Deze dossiers zijn vrij betrouwbare indicator die nieuwe producten binnenkomen.

Er is nog veel MacBooks in Apple ‘ s line-up die behoefte hebben aan een vernieuwing van de 12-inch MacBook (die vrij lang in de tand), en de 12-inch MacBook Air (die is niet zo oud), samen met de 13-inch MacBook Pro.

Er is ook een gerucht dat Apple van plan om het neerzetten van een nieuwe 16-inch MacBook Pro, maar ik zou verbaasd zijn als die daalt dit jaar, en ik heb het gevoel dat dit iets is dat waarschijnlijk te wachten tot de volgende MacBook Pro vernieuwen (of helemaal niet).

Ik zou verwachten dat deze nieuwe MacBooks zal worden gepresenteerd binnenkort, waarschijnlijk als onderdeel van een terug-naar-school duwen door Apple, of misschien in de val te laten samenvallen met de release van mac os Catalina.

De Holding voor een nieuwe MacBook? Laat het me hieronder weten!

Zie ook:

Het bouwen van een $75,000 Windows 10 workstationStop met verschrikkelijke PIN-codes!Hoe om te wissen van uw iPhone RAMiOS 13 en iPadOS: Zal uw iPhone of iPad draaien?De volgende iPhone zou kunnen lenen van een handige Samsung en Huawei featureiOS 12.3: iPhone tips en tricksiOS 12.3 het ledigen van uw iPhone batterij snel? Hier is wat je moet doHas uw iPhone of iPad gestopt met opladen? Check dit eerst!

Verwante Onderwerpen:

Apple

Hardware

Beoordelingen

Veiligheid

Mobiliteit

Pc ‘ s