Microsoft Rand Reddit AMA: Edge zou kunnen komen naar Linux

0
37
Microsoft Edge

Afbeelding: Microsoft

De Microsoft Rand developer team heeft een AMA (Ask Me Anything) sessie op Reddit vandaag, en van de vennootschap hebben de ingenieurs blijkt een aantal van hun plannen op de verschillende huidige of toekomstige functies.

De grootste plagen van de vennootschap is gedaald, was de duidelijke bereidheid om de vrijlating van een Edge-versie voor Linux — een beweging die werd ooit beschouwd als ondenkbaar.

“We hebben geen technische blokkers om ons te houden van het maken van Linux-binairen, en het is zeker iets dat willen we doen op de weg,” het van team van de Rand gezegd.

“Dat gezegd zijnde, er is nog werk om ze te maken ‘klant klaar’ (installer, updaters, gebruiker sync, bug fixes, enz.) en daar zijn we trots om je geven, dus we zijn nog niet helemaal klaar om zich te committeren aan het werk gewoon nog niet.

“Nu, we zijn super gericht op het brengen van stabiele versies van de Edge eerste om andere versies van Windows (als macOS), en vervolgens loslaten van onze Beta kanalen” op de Rand van de ontwikkelaars zei.

Terwijl de Chroom codebase op die de komende Rand versie ondersteunt Linux-versies, gebruikers waren bang dat wanneer Microsoft geript uit diverse Chroom voorzien van vorig jaar, het kan hebben beïnvloed Rand van de mogelijkheid tot ondersteuning voor cross-platform bouwt.

Echter, vandaag de reactie gaat om het bevestigen van een tweet gepubliceerd in April op de persoonlijke Twitter-account van één van de Rand van de ontwikkelaars.

Op het moment, de ontwikkelaar kon niet officieel bevestigen dat de ambtenaren de plannen voor een Linux bouwen. Microsoft heeft niet committeren aan een Linux bouwen vandaag de dag, maar nu we tenminste weten dat er geen technische blok dat het kan voorkomen dat het van de scheepvaart een Rand voor Linux-versie.

Nu, als de Rand team maakte het vrij duidelijk, het is alleen een kwestie van het nemen van kleine stappen. Devs zou waarschijnlijk willen een stabiele versie voor alle Windows-versies eerst, voordat u zich verbindt aan extra platforms.

Geen woord over de ad blocker plannen

Daarnaast is het van team van de Rand ook een vraag beantwoord op een van de belangrijkste onderwerpen in de technologie — Chrome aankomende uitbreidingen API veranderingen dat kan fnuikend advertentie blokkers.

Vorige week hebben vertegenwoordigers van de Opera, Dapper en Vivaldi vertelde ZDNet ze had geen plannen om verlamde ad-blockers in hun producten, ondanks de gedeelde Chroom codebase.

Op het moment dat Microsoft niet antwoorden op een officieel verzoek voor commentaar op de kwestie in verband met dit probleem, dat ZDNet stuurde het bedrijf.

In de huidige AMA, de browser maker bleef zo vrijblijvend als vorige week, het uitstellen van een officieel antwoord, in afwachting van meer gesprekken met “populaire extensie ontwikkelaars en met de Chroom gemeenschap.”

Het goede nieuws is dat gisteren, Google gaf in enkele van de eisen naar voren gebracht door uitbreiding van devs en advertentie blokkers, zodat op het einde, Microsoft kan niet eens antwoord geven op deze vragen meer.

Tracking Protection komen tot Rand

Maar er is meer. Volgens Rand van de ontwikkelaars, het bedrijf is ook van plan op het uitrollen van een Tracking-Protection-functie vergelijkbaar is met die van Firefox uitgerold.

“We zijn toegewijd aan het bouwen van functies die gebruikers controle en transparantie over hun privacy op het web,” Edge devs zei. “Een van onze eerste kenmerken is het Bijhouden van Preventie met 3 niveaus van controle om uit te kiezen, met een Evenwichtige instelling wordt de standaard.”

Voor nu zijn alle details over deze functie. Andere opmerkelijke antwoorden op andere onderwerpen zijn hieronder te vinden:

– Microsoft is opge-Fluent-GEBRUIKERSINTERFACE componenten in de Rand om te evolueren van de browser look en feel.
– Het belangrijkste doel is “om het schip een browser op zo’ n hoge kwaliteit dat het kan uiteindelijk worden de standaard browser voor alle Microsoft-apparaten.”
– Devs van plan om de haven van de leeslijst functie van de Rand van de oude naar de nieuwe Chroom-gebaseerd Rand.
– Instellingen en andere pagina ‘ s zal ook het respect van de browser donker thema.
– Een extensies te synchroniseren functie is coming soon.

Meer browser dekking:

Apple deprecates SHA-1 certificaten in Safari
Opera lanceert Opera GX, ‘ s werelds eerste gaming-browser
Google belooft leuk spelen met ad blockers (weer)Opera, Dappere, Vivaldi te negeren Chrome ad-blocker veranderingen, ondanks de gedeelde codebaseMozilla CEO: Premium-versie van Firefox komt dit fallGoogle Chrome 75 uitgebracht met geheime Reader ModeHow gebruik van het Tor-browser op een Android-apparaat TechRepublicDappere privacy-eerste browser advertenties komen met de beloofde uitbetaling voor u CNET

Verwante Onderwerpen:

Google

Enterprise Software

Windows

Windows 10

Samenwerking

Cloud