Beijing verwacht 1 miljard 5G mobiele apparaten in China door 2024

0
38

Chinese ambtenaren verwachten dat het aantal 5G apparaten snel te groeien in het land, ‘ s werelds grootste smartphone markt in de komende vijf jaar, volgens de voorspellingen van de overheid gesteunde denktank CCID-Consulting.

In China, de penetratiegraad van 5G mobiele telefoons bereikt van 2% in 2020, 30% in 2022, en 75% in 2024 en zal het land met meer dan 1 miljard 5G mobiele telefoons tegen die tijd, volgens CCID Consulting zoals gerapporteerd door de Chinese media.

5G investeringen in China naar verwachting uit te breiden van 17.56 miljard yuan ($2,5 miljard) in 2019 tot een piek van 229.17 miljard yuan in 2023, volgens CCID Consulting, maar de denktank schat 5G investeringen zal beginnen af in 2024 te 221.65 miljard yuan.

CCID Raadpleging van de weersverwachting op China ‘s 5G industrie volgt China’ s Ministerie van Industrie en Informatie Technologie (MIIT) afgelopen donderdag het verlenen van 5G-vergunningen voor de drie grootste telecombedrijven van China Mobile, China Unicom en China Telecom en in eigendom van de staat China Broadcasting Network, de markering van het begin van de 5G tijdperk in China.

Zie ook: S&P waarschuwt Huawei ban zal raken van ONS tech lange termijn

De drie telecombedrijven in China zullen in kaart plannen om officieel de uitrol van 5G-diensten in meer dan 40 steden dit jaar, vooral om de eerste en tweede tier steden.

China Mobile zei vorig jaar dat de 5G diensten beschikbaar zou zijn in meer dan 40 steden in China tegen het einde van September dit jaar.

Beijing, Shenzhen, Shanghai, Guangzhou en Chengdu hebben geïdentificeerd als de top vijf van de Chinese steden in te leiden 5G ontwikkeling na evaluatie van indicatoren zoals de stedelijke industrie te ondersteunen, beleid, planning, investeringen schaal, en het aantal van de ondernemingen en talenten, volgens CCID-Consulting.

China ‘ s te bewegen tot afgifte van 5G licenties in juni was ruim voor de verwachte timing van de tweede helft van dit jaar, met de markt geloven het land probeert te ondersteunen Huawei, een marktleider in 5G ontwikkeling die is uitgesloten in 5G ontwikkeling in diverse landen en getroffen door een AMERIKAANSE verbod in de afgelopen maanden.

Huawei zei: het is klaar om te rijden commerciële vaststelling van 5G in het land, die al geïnvesteerd $2 miljard in de 5G voor onderzoek en ontwikkeling sinds 2009.

VERWANTE DEKKING

China problemen 5G licenties aan de lokale telco ‘ s, TV-netwerk

De Chinese regering awards commerciële 5G licenties van de drie grootste telecombedrijven–China Mobile, China Telecom en China Unicom–alsmede het eigendom van de staat China Broadcasting Network, net als de Huawei kondigt het zal de implementatie van 5G-technologie in Rusland, met tests om te beginnen dit jaar.

De winnaar in de oorlog op Huawei is Samsung

Het hebben van een van haar grootste rivalen buitengesloten van steeds meer landen en producten als muziek in de koreaanse gigant de oren.

Huawei CFO uitlevering hoorzitting gepland voor januari 2020

Huawei herhaalt dat de goedkeuring van het verzoek tot uitlevering is een overtreding van de Canadese wet.

Facebook om te stoppen met Huawei pre-installatie van apps op smartphones

Huawei kan worden overgelaten aan het bijkomen van de laatste klap tegen haar reputatie en producten.

Laat u niet van cybersecurity worden gedreven door angst, waarschuwt NCSC chief

Schrikken mensen over cybersecurity niet werkt, zegt Ciaran Martin – in het bijzonder als het gaat om 5G, Huawei en China.

Huawei ‘ s laptop divisie van het annuleren van een bestelling te midden van geruchten over het afsluiten van PC-markt(TechRepublic)

De goed ontvangen Huawei MateBook serie kan komen tot een abrupt einde als de geruchten geven aan Huawei van plan om af te zien van de PC OEM business.

Verwante Onderwerpen:

China