Niet te geloven dat deze iPhone met Lightning-kabel mythen

0
26

De markt voor derden Lightning-kabels voor de iPhone is enorm, en het groeit met de dag. In feite, ik denk niet dat een week voorbij, ik ben niet gezonden, een pitch voor een nieuw ‘wonder kabel” dat klinkt te mooi om waar te zijn.

In feite, de markt is nu zo druk dat bedrijven zijn toevlucht te nemen tot en ligt te proberen om hun kabel opvallen.

Hier zijn een aantal iPhone-kabel mythen die zijn gewoon niet waar. Ik heb ook nog een mythe dat is eigenlijk wel waar, tot op een punt.

Moet lezen: vaderdag 2019: Cool tech geschenken uw vader zal liefde

De onverwoestbare kabel – Mythe!

Sorry, maar niets is onverwoestbaar. Zeker, er zijn een aantal sterke kabels die er zijn-zoals het Anker Powerline II en Powerline+ II lijn — waar hang je uit de kabel of zelfs gebruiken voor het trekken van een auto.

Probleem is, zijn er nog tal van andere zwakke punten, met name de USB-connector en de Lightning-connector (de originele Apple Lightning-connectors kunnen worden vrij fragiel).

De andere dag nam ik de levering van een kabel met een gevlochten roestvrij stalen koord die beweerd dat het super zwaar, maar de USB-aansluiting af viel toen ik het uit de doos!

Super-snelle oplaadtijd van kabels – Mythe!

Er schijnen twee mythen hier. De eerste is dat een betere kwaliteit van de kabels kunt ontgrendelen sneller opladen, en de tweede is dat sommige kabels zijn voorzien van een aantal elektronische “secret sauce” die trucs de iPhone aan het opladen sneller.

Nee en nee. Het is waar dat een slechtere kwaliteit van de kabels kan resulteren in een langzamer laden, of zelfs niet opladen op alle (ik heb het zelfs over een kabel die kreeg het warm, want het was laden), maar die zijn afval kabels.

In termen van snelheid van het opladen, het enige ding dat een verschil maakt (aangenomen dat u gebruikmaakt van een fatsoenlijke kabel) is de lader en of u gebruikmaakt van een USB of USB-C.

De kabel van Apple is slecht – Mythe!

Terwijl ik voel dat de duurzaamheid van de kabel van Apple met de iPhone is niet zo goed als het zou kunnen worden, en dat de vervangers van Apple zijn eye-wateringly duur, de kabels zelf zijn de gouden standaard op het gebied van het opladen van de snelheid en de prestaties.

Als uw kabel is geen tekenen van slijtage, blijven gebruiken!

Lange kabels bedoel langere oplaadtijden – Waar… nou ja, soort van!

U kunt lijken te krijgen Lightning kabels in diverse lengtes, vanaf ongeveer 6 cm tot meer dan 10 meter. Maar langere kabels gebruikt, kan dit betekenen een langere laadtijd.

Dit is omdat hoe langer de kabel, hoe hoger de weerstand van de kabel. Dus, als je een 6-inch kabel en een 6 meter lange kabel met dezelfde dikte draad (de interne geleiders, niet de buitenkant), dan zal dit betekenen een hogere weerstand voor de langere kabel.

Maar, afhankelijk van de dikte van de geleiders die worden gebruikt, kan het geen merkbaar effect op de laad tijden. Als de maker probeert om geld te besparen en het gebruik van dunne geleiders, dan zie je misschien een stijging, maar als de fabrikant doet zijn werk goed dan moet er niet een verschil in lading keer.

Dat gezegd hebbende, ik zou niet gaan voor een kabel gebruikt die langer is dan 10 meter (ik heb meer daar), en alleen dan als je het kopen van een gerenommeerd merk (Anker of Amazon bijvoorbeeld). En ik zou alleen gebruik maken van deze kabels waar het absoluut noodzakelijk is, omdat er lange kabels zijn een struikelen en verstrikt raken en gerafeld gemakkelijk.

Ik ben ook geen fan van die intrekbare kabels op een kleine rol.

Wat zijn uw ervaringen met het opladen van kabels, Apple of anders? Laat het me weten!

Zie ook:

Apple ‘ s prijzen zijn nu gewoon dom, en we hoeven alleen maar onszelf te blameAMD plaagt $749 16-core ‘mainstream’ Ryzen chipHow om te wissen van uw iPhone RAMThe donkere kant van de WWDC 2019 keynoteiOS 13 en iPadOS: Zal uw iPhone of iPad draaien?De volgende iPhone zou kunnen lenen van een handige Samsung en Huawei featureiOS 12.3: iPhone tips en tricksiOS 12.3 het ledigen van uw iPhone batterij snel? Hier is wat je moet doHas uw iPhone of iPad gestopt met opladen? Check dit eerst!

Verwante Onderwerpen:

Hardware

Apple

Mobiliteit

Smartphones

Beoordelingen

iOS