Microsoft lanceert Hub voor alle Insider Programma ‘ s

0
46

door Martin Brinkmann op juli 03, 2019 in Bedrijven, Microsoft – 3 reacties

Microsoft ‘s Insider-programma is een succes en het moet niet als een verrassing komen dat het bedrijf gestart Insider’ s voor veel van de belangrijkste producten in de afgelopen jaren.

Het begon allemaal met de introductie van de Windows-10 Insider Programma. Organisaties, beheerders en geïnteresseerde gebruikers kunnen deelnemen aan het programma om te testen pre-release versies van het besturingssysteem.

Microsoft gedood twee vogels met één steen met de invoering; het opende ontwikkeling voor het publiek, ten minste tot op zekere hoogte, en heeft zijn handen op gegevens verstrekt door Insider Pc ‘ s voor het detecteren van bepaalde problemen voorafgaand aan de release.

Deelnemers werden aangemoedigd om feedback te geven en suggesties. Het effect van feedback op ontwikkeling, is discutabel. Critici beweren dat Microsoft niet luistert genoeg om de gegeven feedback, Microsoft, stelt dat het waarden feedback en gebruikt het in de verleden tijd te verbeteren of te wijzigen functionaliteit.

Microsoft lanceerde Insider ‘ s voor andere producten van de vennootschap. Microsoft Office, de zoekmachine Bing, de nieuwe Microsoft Rand van de browser die is gebaseerd op Chromium, de communicatie-software van Skype, de ontwikkelomgeving Visual Studio Code, en de Xbox-ondersteuning van de Insider programma.

De nieuwe Insider ‘S hub biedt een overzicht van deze programma’ s.

microsoft insider programs

De Hub geeft de beschikbare Insider Programma ‘ s op een enkele pagina. Elk programma wordt weergegeven met een korte beschrijving en een link naar de eigenlijke homepage van de Insider Programma.

Een klik op de link meer informatie onder Office Insider hiermee opent u het officiële Bureau Insider Programma homepage.

Slotwoord

De nieuwe hub biedt weinig in termen van functionaliteit. Het biedt een overzicht van de beschikbare Insider ‘ s en dat kan reden genoeg zijn om een bladwijzer voor de pagina. Microsoft zal de nieuwe programma ‘s toevoegen aan de pagina wanneer ze worden gestart, zodat het is gemakkelijk genoeg om overzicht te houden van nieuwe programma’ s.

Insiders delen Telemetrie met Microsoft, iets dat thuis gebruikers en organisaties nodig hebben om bewust te zijn van. Het is sterk aanbevolen niet mee te gaan Insider Programma ‘ s op de productie van machines als software vrijgegeven moet worden beschouwd in de ontwikkeling.

Nu U: bent u lid van een Insider Programma?