Accenture namen Julie Zoet als volgende CEO

0
43

Accenture heeft benoemd Julie Zoet als de nieuwe chief executive officer, de diensten onderneming donderdag bekendgemaakt. Zoete fungeert momenteel als directeur van Accenture ‘ s Noord-Amerikaanse activiteiten, de grootste markt. Zoet zal ook deelnemen aan het Accenture raad van bestuur eenmaal haar de overgang plaatsvindt in September.

Accenture is de huidige interim-CEO David Rowland is lid van het uitvoerend voorzitter van de raad van bestuur.

“We zijn op een positieve groei baan bij Accenture en zijn zeer goed gepositioneerd om voort te bouwen op onze sterke impuls,” zei Rowland in een verklaring. “Ik ben zo blij en trots dat Julie zal leiden ons bedrijf, en ik ben enthousiast om te werken met haar — samen met onze gehele senior leadership team te zorgen voor een naadloze overgang en op het Accenture volgende fase van groei en marktleiderschap.”

Accenture is zonder een permanente CEO sinds januari volgend op het ontslag van Pierre Nanterme. De 36-jarige Accenture veteraan was in slechte gezondheid, en stierf later die maand.

GERELATEERD:

Accenture verwerft Droga5 als het blijft groepje technologie, gegevens, content en marketingAccenture wil verwerven Adaptly in social media marketing pushAccenture onderzoek: Hoe om te concurreren en te winnen in de post-digitale tijdperkAccenture links een enorme schat aan zeer gevoelige gegevens over blootstelling aan serversAccenture verhoogt de Oracle Cloud-mogelijkheden met de acquisitie van Certus-Oplossingen

Verwante Onderwerpen:

CXO

Overheid

Veiligheid