Accenture namn Julie Söt som ny VD

0
20

Accenture har utsett Julie Söt som ny chief executive officer, de tjänster som företaget meddelade torsdag. Söta tjänstgör för närvarande som VD för Accentures verksamhet i Nordamerika, den största marknaden. Sweet kommer också att gå med Accenture s styrelse när hennes övergången träder i kraft i September.

Accentures nuvarande tf VD David Rowland är inställd på att bli arbetande styrelseordförande.

“Vi är på en positiv tillväxt bana på Accenture och är mycket väl positionerat för att fortsätta att bygga vidare på vår starka drivkraft,” Hon sade i ett uttalande. “Jag är så glad och stolt över att Julie kommer att leda vårt företag, och jag ser fram emot att arbeta med henne — tillsammans med hela vår ledningsgrupp — för att säkerställa en smidig övergång och på Accentures nästa fas av tillväxt och marknadsledarskap.”

Accenture har varit utan en permanent VD sedan januari avgick Pierre Nanterme. Den 36-åriga Accenture veteran var i sviktande hälsa, och han dog en månad senare.

RELATERADE:

Accenture förvärvar Droga5 som det fortsätter att smälta teknik, data, innehåll och marknadsföringAccenture har för avsikt att förvärva Adaptly i sociala medier marknadsföring pushAccenture forskning: Hur för att tävla och vinna i den post-digitala eranAccenture vänster en enorm skatt av mycket känsliga uppgifter på utsatt servrarAccenture ökar Oracle Cloud kapacitet med förvärvet av Certus Lösningar

Relaterade Ämnen:

CXO

Regeringen

Säkerhet