Twitter oplevelser udbredt service udfald

0
42
screen-shot-2019-07-11-at-3-41-40-pm.png

Twitter er der i øjeblikket oplever en udbredt service udfald, der forhindrer, at nogle brugere kan logge ind konti og sende tweets. Microblogging platform bekræftet, trafikforstyrrelser på torsdag, men har endnu til at give mere detaljerede oplysninger.

“Vi er i øjeblikket ved at undersøge spørgsmål, som folk har adgang til Twitter,” sagde en besked på Twitter-status. “Vi vil holde dig opdateret på hvad der sker.”

Twitter-udfald er blot den seneste i en række af større afbrydelser i tjenesten at ramme sociale medier og cloud udbydere. I sidste måned Google Cloud blev ramt med en alvorlig netværk udfald, der bragte både Google og ikke-Google-tjenester, herunder Snapchat, Vimeo, Shopify, og de fleste af Googles egne tjenester, såsom YouTube, Gmail, Google-Søgning, G-Suite, Hangouts, Google Drev, Google Docs og Google Reden.

Ikke længe efter Google ‘ s udfald, en Verizon fejl resulterede i en “overlappende katastrofale fejl” forstyrrede tjenester på Cloudflare, Amazon, Facebook, og andre. Udfald var på grund af en rute lækagen fra en af Verizon ‘ s kunder. Facebook gik på at opleve endnu en tjeneste blip bare i sidste uge, sammen med sine andre egenskaber, Instagram og WhatsApp. Ingen af de steder var i stand til at indlæse nye billeder og havde problemer med visning af fotos.

OPDATERING: Twitter har identificeret kilden til de udfald, siger, at det var på grund af en intern konfigurationsændring, som arbejder for at løse. “Nogle mennesker kan være i stand til at få adgang til Twitter igen, og vi arbejder på at gøre sikker på, at Twitter er tilgængelig for alle så hurtigt som muligt.”

MERE OM CLOUD OG INTERNET UDFALD

Google detaljer “katastrofal” cloud udfald begivenheder: Lover at gøre det bedre næste gangWordPress.com VIP-platform udfald vender tilbage steder tilbage til standard temaerGoogle Cloud er dårlig måned fortsætter som Google Kalender sprutterGoogle: Her er hvad der har forårsaget søndag ‘s store nedbrudGoogle Cloud går ned, tager YouTube, Gmail, Snapchat, og andre med detGoogle’ s app management platform har til formål at forbinde skyer — selv AWS, Microsoft Azure TechRepublic
YouTube, Snapchat, Gmail problemer med forbindelsen i det østlige OS nu fast CNET

Relaterede Emner:

Samarbejde

CXO

Tech-Branchen

Digital Transformation

Smart Office