Windows-10 versie 1903: sommige upgrade blokken opgeheven en nieuwe problemen

0
52

door Martin Brinkmann op 12 juli 2019 in Windows – Geen reacties

Microsoft heeft de uiteindelijke versie van Windows 10 versie 1903 Mei 2019 Update, eind Mei 2019. De versie vervangt Windows-10 versie 1809 en zal worden langer omdat Windows 10 19H2, de tweede speelfilm update van 2019, zal slechts een cumulatieve update en niet een volledige update.

De nieuwe feature update voor Windows 10 heeft haar deel van de problemen, maar was niet zo buggy als de Windows-10 versie 1809 update die Microsoft moest trekken voor ongeveer zes weken door grote problemen.

Microsoft onthuld in juni dat de nieuwe update is beschikbaar voor alle beheerders die liep handmatige update-controles, maar gefaald om te benadrukken dat veel van de upgrade blokken waren die moesten voorkomen dat de upgrade naar de nieuwe versie van Windows 10.

windows-10-version 1903 issues resolved

Sommige langdurige upgrade blokken hebben opgeheven met ingang van 11 juli 2019. De Uitgave Informatie pagina voor de functie update worden drie onderwerpen zijn gemarkeerd als opgelost. Systemen die werden getroffen door deze problemen eerder niet meer geblokkeerd vanaf het vinden van de update via Windows Update.

De drie problemen die zijn opgelost zijn:

  1. Systemen met externe USB-apparaten en geheugenkaarten worden niet meer geblokkeerd vanaf het installeren van Windows-10 versie 1903.
  2. De Dolby Atmos en Dolby Toegang probleem is opgelost.
  3. De Dynabook Smartphone link-app probleem is opgelost.

Microsoft bevestigt dat de upgrade houdt niet meer op zijn plaats is en merkt op dat het kan maximaal 48 uur duren voordat de betrokken apparaten, kan de nieuwe functie update als beheerders handmatig controleren op updates in Windows Update.

Dit probleem is nu opgelost en de te beschermen houden is verwijderd. Let op, het kan tot 48 uur duren voordat u een update naar Venster 10, versie 1903.

Het kan tot 13 juli 2019 voordat de nieuwe update wordt vermeld op Windows Update. De update wordt weergegeven als een optionele upgrade als het toestel draait op Windows 10 versie 1809. Als een oudere versie van Windows 10 is geïnstalleerd, kan het direct worden geïnstalleerd zonder dat de beheerder een optie. (via Deskmodder)

Nieuwe problemen

Sommige Windows-10 versie 1903 apparaten voer een herstart meldingen loop na het installeren van de KB4507453 die werd uitgebracht als onderdeel van de juli 2019 Patch Dag.

Het probleem van invloed is op sommige apparaten alleen. De kennisgeving het apparaat opnieuw te starten na de installatie van de update niet weg te gaan na de start op de betreffende apparaten. Windows waarschuwt de gebruiker dat opnieuw opstarten noodzakelijk is, maar hoe de keer dat het systeem opnieuw is opgestart, blijft het display de melding.

Microsoft heeft niet erkend dat het probleem nog niet. Een mogelijke oplossing is het gebruik van de optie opnieuw opstarten wordt weergegeven door de prompt opnieuw in te lossen. (via Günter Geboren)

Sommige Windows-10 gebruikers hebben gemeld dat de SFC /Scannow optie niet goed functioneert nadat de installatie van de meest recente updates voor het besturingssysteem. Het probleem is terug te voeren naar de meest recente definities van Windows Defender dat bemoeid met de uitvoering van het programma. (via Windows Nieuwste)

Laatste maar niet de minste, een nieuw zwart scherm probleem naar verluidt invloed Remote Desktop Protocol windows-on-Windows-10 versie 1903. (via Windows Nieuwste)

Nu U: Welke versie van Windows hebt u momenteel? Problemen?