Apple iPhone XS vs iPhone 11 Pro: Is het de moeite waard de upgrade?

0
27

iPhone-11? We denken dat het gaat om een heel saai
Al deze kleine, iteratieve verbeteringen zijn leuk, maar ze zijn niet bijzonder aantrekkelijk, vooral als je een iPhone hebt XS of een XR.
Lees meer: https://zd.net/2YQSzOL

In de aanloop naar het evenement, we hoorden geruchten en speculaties over een breed scala van kenmerken die de nieuwe iPhone-11 Pro-modellen zou hebben. Een dergelijke functie is de omgekeerde draadloze oplader die het mogelijk gebruikers voor het opladen van hun AirPods of Apple-Horloge met behulp van de achterkant van de iPhone.

Een ander gerucht, kort, gespeculeerd dat Apple Potlood ondersteuning zou eindelijk de iPhone. Beide functies zijn iets wat we zouden verwachten in een pro-level product, maar geen van hen werd aangekondigd op dinsdag.

In plaats daarvan, Apple gespeeld op de camera-instellingen van de iPhone 11 Pro en iPhone-11 Pro Max als de reden dat de telefoons hadden verdiend met de Pro-moniker.

Elke iPhone release touts dezelfde core dingen: snellere prestaties, een verbeterde weergave, een langere levensduur van de batterij, en een betere camera. Inderdaad, de iPhone 11 Pro upgrade volgt dezelfde fundamentele verbeteringen, maar in sommige gebieden, het gaat een beetje verder.

Als je, zoals ik, hebben al een iPhone XS of XS Max, is de iPhone-11 Pro waard de upgrade? Laten we een kijkje nemen op een paar van de belangrijkste verschillen.

apple-iphone-11-pro-colors-091019.jpg

Apple iPhone 11 Pro.

Apple, Inc.

Verbeterde levensduur van de batterij

Apple is afgestapt van het verstrekken uur schattingen voor de iPhone levensduur van de batterij een paar jaar geleden. In plaats van te zeggen dat een iPhone kan de laatste 12 uur surfen op het web, het bedrijf zegt nu hoe lang de batterij meegaat vergeleken met de oudere modellen.

Bijvoorbeeld, de iPhone 11 Pro Max duurt vijf uur langer dan de iPhone XS Max. De iPhone-11 Pro zal duren vier uur langer dan de iPhone XS.

Ook:de Beste iPhone-XS, iPhone XS Max en iPhone XR deals nu dat de iPhone is hier 11

Die nummers zijn vrij groot, in de veronderstelling dat de echte wereld testen is in lijn met hun schattingen. Na een jaar van het gebruik van de iPhone XS Max, ik heb nog problemen met de batterij. Het routinematig duurt de hele dag, vaak met 20% of 30% aan het einde van de dag — en ik ben niet een lichte gebruiker.

Het toevoegen van vijf uur levensduur van de batterij is indrukwekkend, vooral als je iemand bent die voortdurend onderweg zijn voor het werk.

apple-iphone-11-pro-most-powerful-advanced-091019.jpg

De nieuwe iPhone-11 Pro camera.

Apple, Inc.

Betere camera ‘ s

De nieuwe camera-instellingen op de iPhone 11 Pro line is, zonder twijfel, de hemelbekleding naast. De belangrijkste wijziging is de derde lens, in staat om ultra-wide-angle foto ‘s en video’ s. De 120 graden lens kan effectief uitzoomen op een onderwerp, waardoor u meer van uw omgeving in de opname-hetzij voor artistieke redenen of als je aan het doen bent site enquêtes of vergelijkbaar.

Ook: Apple iPhone 11, Pro en Pro Max: Hoe pre-order en waar de beste koopjes te vinden

Apple, natuurlijk, een veel meer voor de camera van de iPhone 11 Pro en Pro Max. Er zijn nieuwe video-editing-functies, verbeterde foto-en video-kwaliteit, en verbeterde fotografie in de nacht.

De camera, op papier tenminste, is een grote upgrade van de iPhone XS line — en als het je taak is dat afhankelijk is van het nemen van foto ‘s en video’ s, het zal zeker makkelijker maken.

apple-iphone-11-pro-matte-glass-back-091019.jpg

Een van de nieuwe kleuren die debuteert met de iPhone 11 Pro.

Apple, Inc.

Een steviger ontwerp

Apple beweert dat het gebruik van de zwaarste glas ooit gebruikt in een smartphone met de iPhone 11 Pro en Pro Max. Het nieuwe glas is precisie gefreesd en maakt gebruik van een dual-ion exchange proces om haar kracht. Ik weet niet wat dat precies betekent, alleen om te zeggen dat het moet toevoegen aan een iPhone die bestand is tegen meer druppels zonder zich zorgen te maken over het kraken van de glazen.

Als je een zaak op uw telefoon anyways, dit is waarschijnlijk niet van belang is voor u al dat veel — maar het is de moeite waard op te merken dat er een aantal extra gemoedsrust met de iPhone 11 Pro.

Apple heeft ook een verbetering van de water-weerstand van de iPhone 11 Pro, gaande van 2 meter bij 30 minuten tot 4 meter in 30 minuten.

Maar… is het de moeite waard?

Gaat in de iPhone-aankondiging, ik was ervan overtuigd dat de nieuwe telefoons zou nogal saai, en veel van wat ze zijn. Het ontwerp is in principe hetzelfde, behalve voor de nieuwe camera-array op de rug. Ze gebruiken nog steeds Apple ‘ s eigen Lightning-poort voor het opladen, hoewel een 18W power adapter is nu opgenomen voor snel opladen.

Ik heb het vertellen van ZDNet bijdrage Jason Perlow voor de afgelopen paar weken, ik was niet van plan om te upgraden van dit jaar. Dat ik zou zitten het uit, mede omdat de telefoons zijn vrij saai nu, en ik wil om te protesteren tegen de eindeloze betalingsschema ik heb vond ik mezelf in.

Maar ik denk dat de verbeteringen van de camera zijn genoeg — voor mij — ter rechtvaardiging van de upgrade. Ik ben niet zeker welk model ga ik met nog niet, maar het zal wel een iPhone-11 Pro.

Als u tevreden bent met uw iPhone XS of XS Max en het doet alles wat je nodig hebt, ik zou niet kwalijk nemen om op te zitten dit jaar is de iPhone uit. Het had zo veel meer.

Openbaarmaking: ZDNet kunnen verdienen van een commissie van een aantal van de producten op deze pagina.

iPhone Event

Alles onthuld en wat het betekent

Waar vindt u de beste aanbiedingen

iPhone 11 modellen: Specificaties, eigenschappen, prijzen

iPhone 11 Pro of Galaxy Note 10 Plus?

Apple ‘ s slow-motion daling van de waanzinnig grote te duur ook-ran

3D Touch was leuk zolang het duurde

iPhone 11 krijgt een broodnodige nieuwe functie

iPhone 11 Pro en Max: Betere camera ‘ s, nacht-modus (CNET)

Apple Arcade: Sept. 19 voor $4,99 per maand (CNET)

Verwante Onderwerpen:

Apple

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen