iPhone-11: kaart brengen van Apple ‘ s slow-motion daling van de waanzinnig grote te duur ook-ran

0
31

De reden waarom Apple ‘ s iPhone 11 mei niet prikkelen bedrijven, maar breidde zich richten op de gezondheid van de gegevens moet
Geeft Apple iPhone-11, Horloge-Serie 5 en iPad incrementele hardware vernieuwen, maar diensten zoals de Apple TV+, Apple Arcade, en een nieuwe gezondheid-gericht Onderzoek app zijn het echte verhaal. Lees meer: https://zd.net/2N8gxD5

Weet je wat kreeg mijn spidey-gevoel tintelingen? Apple wilde niet ingaan op de opslag en de prijzen lagen voor de nieuwe iPhone Pro-modellen.

2017 verwarrend was op zijn best. Apple introduceerde zowel de iPhone 8 en iPhone X. De iPhone 8 was de iPhone 7 met een beetje snellere processor en een iets betere camera. Oh, en het eindelijk ingehaald met Android door het toevoegen van een draadloos opladen. De iPhone X was zeker een belangrijke verandering met een full-screen weergave, maar het nam de Home-knop, die ook bedoeld Touch ID was gegaan. En het was een goddeloos duur.

Ik heb niet eens in staat geweest om uit te leggen vorig jaar 2018 modellen zonder te kijken de ogen glazuur over. De XS is een beetje sneller met een betere camera. We hebben gehoord dat er elk jaar voor jaar. De enige doorslaggevende factor was XR, waardoor voor meer gekke kleuren en een iets lagere prijs. Maar, in vergelijking met zelfs naar mijn 2015 iPhone 6s Plus, de scherm resolutie ging naar beneden.

Dit jaar modellen

Dat brengt ons tot dit jaar de modellen, samen met de iPhone-11-serie. Hier, Apple eindelijk wised in haar product naamgevingsconventies. In plaats van de laagste-end model een aantal goedkope zitplaatsen aanduiding, zoals 5C of XR, Apple aangewezen de laagste kosten nieuwe iPhone als de iPhone 11. Dit zal maken voor een aantal eenvoudiger de prijzen te vergelijken van sommige van haar concurrenten.

Apple heeft ook een nieuwe Pro-aanduiding aan de high-end camera ‘ s. U kunt nu een iPhone-11 Pro en iPhone-11 Pro Max. Dit stelt Apple om uit te reiken naar de meer serieuze koper en laat ze zelf beslissen als ze pro of niet, veeleer dan het gevoel dat ze gewoon niet waardig van het bezitten van een reguliere iPhone.

Het is een subtiele verandering van de naam, maar het is intelligent.

Die zeiden: wat doen de nieuwe iPhones bieden? Goed, een snellere chip en een betere camera. Dit is hetzelfde verhaal hoorden we (en zien) voor het jaar. Ja, er is een breed en breder camera op de iPhone 11. En ja, de Pro-camera ‘ s het toevoegen van een telelens. Maar echt, het is gewoon een iets betere camera. Oh, en je kunt nu in slow-motion selfies of “slofies.” Ja. Goed dan.

Ook: iPhone-11 Pro en Max: Betere camera ‘ s, nacht-modus CNET

Te duur ook-ran

Er is geen twijfel dat de base iPhone 11 is veel meer in lijn met consumenten kopen verlangens dan de high-end modellen.

Zelfs zo, mijn vriend Jason Perlow punten dat je kunt krijgen een kwaliteit budget Android-telefoon voor zo laag als $249. U kunt een Android-telefoon op nagenoeg iedere prijs die u zou willen, dat is de reden waarom er zo veel sterke aantrekkingskracht op consumenten.

Op de high-end is de Galaxy Note 10, die begint bij $949, en in de Plus-size incarnatie, kan oplopen tot $1,399. Hoewel de Opmerking voegt een pen, de mogelijkheid om een Micro-SD-kaart, en zelfs 5G, het is nog steeds een honderd dollar minder duur bij de max is dan de iPhone 11 Pro Max.

Ik hou van mijn iPhone, en als Jason punten uit, volgend jaar zal ik waarschijnlijk een update van mijn vintage 6s Plus wanneer het niet langer wordt ondersteund door iOS. Wanneer dat gebeurt, te duur of niet, ik zal waarschijnlijk een upgrade naar de iPhone-12 Pro Max Extreme, of wat het ook heet. Ik vind het Apple ecosysteem, ik ben vrij fors geïnvesteerd in de it, en ik ben dol op knutselen met Android, het verblijf Apple is goed voor mijn productiviteit.

Maar het feit is, Apple heeft een ook-rende aanbieden. De pasvorm en afwerking en software-aanbod is meestal prima (behalve als het niet). Maar het bedrijf dat onmiskenbaar een revolutie computing en mobiele telefoons het niet doen van iets revolutionair meer. Ja, het is beter dan vorig jaar, maar dat is niet spannend of zelfs dwingend.

De iPhone-11 mislukt mijn uitleg-naar-de-buurman-test. Alles wat je kunt zeggen is, het is het nieuwste model, net iets sneller met een iets betere camera. Gapen.

Wek me wanneer Google kondigt de Pixel 4.

U kunt het volgen van mijn dag-tot-dag project updates op sociale media. Volg mij op Twitter via @DavidGewirtz, op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz op Instagram op Instagram.com/DavidGewirtz en op YouTube YouTube.com/DavidGewirtzTV.

Mobiliteit

De perfecte telefoon: 9-functies ik droom van

Galaxy Note 10 Plus: tot nu toe ben ik besluiteloos en hier is waarom

De 10 beste smartphones die je nu al kunt kopen

Apple Kaart: Hoe toe te passen en hoe het werkt (ZDNet YouTube)

Ride-sharing services guide: de Taxi ‘ s voor de 21e eeuw (CNET)

De beste smartphones voor de technische experts in 2019 (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Apple

CXO

Digitale Transformatie

Tech Industrie

Smart Cities

Cloud