Chrome 77 udgivet med ingen EV indikatorer, kontakt picker, permanent Guest Mode

0
40

Chrome på Android: Vær opmærksom på den URL-baren forsvinder
Nye ‘Inception’ angreb viser, hvorfor det er stadig vigtigt at vise URL-baren på plads-begrænset mobile enheder.

Google har udgivet version 77 af Google Chrome-browseren til brugere af Windows, macOS, Linux, Chrome, Android og iOS.

Denne nye version var i første omgang meningen at omfatte en forbedret customizer for “ny fane” side, men funktionen er udgivelsen er blevet forsinket i en fremtidig version.

I stedet for kun UI-relaterede ændringer i gårsdagens udgave fjernelse af UI indikator for EV (extended validation) certifikater fra browserens adresselinje.

Du kan være meget fortrolig med EV indikatorer, selv om du måske ikke ved, det er hvad de hedder. Se her for eksempler. Start med Chrome 77, de er nu væk, og de vil snart blive fjernet fra Firefox også.

Google sagde EV indikatorer var temmelig ubrugelig ved at formidle oplysninger om sikkerhed og ægthed af de websites, en bruger at få adgang til og fjernet dem fra browseren UI. Mange sikkerhedseksperter, der er aftalt med Google ‘ s beslutning.

EV oplysninger vil stadig være tilgængelig, men ikke præsenteres for brugerne på en så fremtrædende plads i URL baren. Den vil i stedet være henvist til drop-down-panel, der vises, når du trykker på et websted grøn hængelås indikator, ved siden af andre TLS oplysninger.

Mange resultater er gearet opdateringer

Men hvis Chrome 77 havde et centralt tema, der ville være “performance”. Denne udgivelse indeholder en række nye funktioner, som var blevet tilføjet for at hjælpe udviklere med at måle effektiviteten af, hvordan deres sites lægger inde i Chrome.

De mest anvendelige af disse er en ny variabel kaldet “den Største Contentful Maling.” Denne er til rådighed i Chrome Developer Tools afsnit. Udviklere kan bruge det til at måle den tid, Chrome tager at få vist en læsbar version af deres site i “over skillelinjen” (bruger-synlige) del af browseren, mens resten af siden er stadig masser i baggrunden.

Ideen er at give udviklere mulighed for at optimere indhold, der skal til at indlæse første og udskyde indlæsning af elementer, som ikke er synlige på skærmen i første omgang. Største Contentful Maling vil lade udviklere vide, hvor meget tid det tager for deres hjemmeside for at blive synlig for brugerne, og arbejde hen imod at få denne variabel ned, snarere end at optimere performance målinger, der normalt ikke betyde noget for slutbrugerne.

chrome-77-lcp.png

Billede: Google

Ny Kontakt Picker

Yderligere, Google er også test en ny UI element som en del af sin “Oprindelse Forsøg,” et dashboard, der giver brugerne mulighed for sign up for eksperimentelle funktioner.

Kaldes Kontakte Picker API, det nye UI element er et system, som websteder kan få adgang til og vælge kontakter fra en brugers telefon.

Google sagde, at denne nye API har været en af de mest efterspurgte funktioner. Den nye Kontakt Picker API ‘ en vil kun være tilgængelig for Chrome til Android, og et blog-indlæg, der beskriver dennes funktioner, der er tilgængelige her.

Ny permanent Guest Mode

Der er også en anden luskede funktion, der er blevet føjet til Chrome ‘ s Politiske Liste, en funktion, der giver systemadministratorer håndhæve konfigurationer for Chrome browsere på tværs af en virksomhed.

Start med Chrome 77 der er en ny politik, der hedder “BrowserGuestModeEnforced.”

“Hvis denne politik er aktiveret, Google Chrome, vil håndhæve gæst sessioner og forhindrer profil logins,” sagde Google. “Gæst logins er Google Chrome-profiler, hvor alle vinduer er i inkognitotilstand.”

Hjemmebrugere, som gerne vil bruge denne funktion, og tvinge deres Chrome-browser til at starte i Guest mode al den tid, kan du aktivere den ved at tilføje den kommando-linje flag “–guest” til Chrome-browseren genvej. (Se her for det grundlæggende om, hvordan du tilføjer en kommando-linje flag til Chrome).

Men vi har kun berørt de mest interessante ændringer. Brugere, der gerne vil lære mere om de andre nye funktioner kan tilføjes eller fjernes fra Chrome 77 udgivelse kan tjekke følgende links:

Chrome sikkerhedsopdateringer, der er beskrevet her.
Chrom open-source browser ændringer, der er beskrevet her.
Chrome developer API deprecations og funktion, optag, der er her.
Chrome til Android-opdateringer, der er beskrevet her.
Chrome til iOS opdateringer, der er beskrevet her.
Ændringer i Chrome V8 JavaScript-engine er tilgængelige her.

Virksomhedens Software

Windows 7 udgangen af liv: Måneder fra patch cut-off, millioner, der stadig ikke har opgraderet

100+ kritisk IT-politikker, som hver virksomhed har brug for, er klar til download

Windows 10 CPU pigge? 1903 opdatering bringer rettelser, men også et højt forbrug spørgsmål

Tilføjelse af AI til virksomhedens samarbejde værktøjer (ZDNet YouTube)

VR lader dig skyde en virtuel medarbejder til at øve sig i at gøre det rigtige (CNET)

Hvordan man bruger Gradebook til at forbedre Google Klasseværelset (TechRepublic)

Relaterede Emner:

Virksomhedens Software

Cloud

Mobilitet

Kunstig Intelligens

Hardware