Her er 235 apps, der ikke vil køre med macOS Catalina

0
35

macOS 10.15 Catalina er på vej, og det vil være den første udgivelse til helt at droppe støtte til 32-bit apps. Dette betyder, at apps, som du kan stole på i dit daglige workflow kan pludselig ikke være tilgængelige for dig.

Det er tid til at planlægge. Men hvordan kan du vide, hvilke apps der ikke vil arbejde?

Skal læs: MacOS Catalina: Vil din Mac kører det?

Båndstation har opdaget, at macOS Catalina i sig selv indeholder en liste over 235 apps, der er kompatible med operativsystemet. Listen bruges af macOS-installatør til at fremhæve inkompatible apps under installation og indeholder mange populære apps. For eksempel:

Sender 4.1.71 Password 2.12.2 iStats Menu 2.9 QuickBooks 2015VMWare Fusion 3.1.4 Creative Cloud 1.1.0.592 Paralleller 2.5

Der er også en masse af antivirus apps i prospektet.

Du kan downloade listen her.

Der er også en måde, du kan fortælle om apps, du kører i øjeblikket, vil ikke køre under macOS Catalina. Klik på Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen, og vælg Om Denne Mac. Klik nu på System Rapport… og når det er indlæst klik på Programmer fra den venstre kolonne. En af de kolonner, der vil have overskriften 64-Bit (Intel) og hvis du finder nogen, der er markeret som Ingen så dem, der ikke vil blive understøttet i henhold til Catalina.

How to find out if you are still running 32-bit apps on your Mac

Hvordan til at finde ud af, om du stadig kører 32-bit programmer på din Mac

Se også:

iPhone 11, 11 iPhone Pro, og iPhone-11 Pro Max: Hvad er forskellene?Apple iPhone 11 modeller afsløret: Specs, funktioner, og pricesApple lancerer nye kamera, øh, jeg mener smartphoneForget din smartphone og få dig en satellit-telefon, der vil arbejde hvor som helst på planetA kreditkort aldrig har behov for rengøring… så Apple kom alongHow til at fremskynde din gamle Windows-10 PC eller MacHow for at få længst levetid ud af dit batteri, (og hjælpe med at forhindre, at det eksploderer i flammer)

Relaterede Emner:

iPhone

Hardware

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS