High stakes, grote, wereldwijde merk cryptocurrency concurrentie ontwikkelt zich snel

0
21
http-www-chinadaily-com-cnworld2017-0406content-28822710.jpg

China Daily http://www.chinadaily.com.cn/world/2017-04/06/content_28822710.htm

‘Merknaam’ corporate uitvoeren cryptocurrencies kreeg een enorme bewustwording stimuleren eerder dit jaar als Facebook en partners ‘Libra ‘ consortium’ en de bijbehorende Facebook ‘Calibra’ digitale portemonnee werden aangekondigd terug in juni.

Wat volgde, in een wereld die nog steeds wordt gedomineerd door vaak te rechtvaardigen percepties van cryptocurrencies als oplichting en ponzi stelsels, was een belangrijke weerslag over Libra & Calibra met een aantal van Facebook ‘ s zevenentwintig stichting partners in Weegschaal beschermingsstrook volgende ernstige bezwaren, juli ONS Huis het Comité Financiële Diensten overheid hoorzittingen en de Europese Unie vragen om meer details te onderzoeken.

Het is moeilijk om te denken van een tech-bedrijf die zijn gevallen zijn zij van toezichthouders meer dan Facebook na jaren van het genereren van paranoia en wantrouwen over hun intenties en controversiële exploitatie van de gegevens van een gebruiker op hun verschillende sociale netwerken (Facebook/Whatsapp/Instagram). Ze zijn misschien wel een poster kind van juist die niet moeten worden uitgevoerd wat in feite een wereldwijde munteenheid na diverse missers en excuses, maar ze hebben weinig te verliezen in een poging om uit te breiden in de financiële technologie, en een enorme hoeveelheid te krijgen als ze daarin slagen.

De situatie is duidelijk verschillend voor internationale bedrijven met vertrouwen, reputatie en geloofwaardigheid te beschermen. Het opbouwen van relaties met klanten en comfort kost veel tijd en geld en kan worden gelaten in een handomdraai door een tijdsverloop van de uitspraak of falen. De kroon juwelen van grote bedrijven zijn hun imago en we zijn snel invoeren van een mondiale tijdperk waar dat imago kan en zal zijn digitale portemonnee met meerdere valuta ‘s gebruiken voordelen ten opzichte van fiat valuta’ s. Associatie met ‘vergiftigd’ merken zoals Facebook is een efficiënte manier om het bloeden afstand van vertrouwen en begrip in deze kritisch belangrijke nieuwe beleving voor de consument, die heeft om te genieten en niet ondermijnen het vertrouwen.

Walmart blijkt een aantal details van een USA patent ze toegepast in januari 2018 1 augustus voor een digitale (‘stabiel’) munt gekoppeld aan de traditionele fiat valuta ‘ s die ‘het verbeteren van betalingen en zijn loyaliteit heeft op de consument kant, terwijl het hebben van business-to-business attributen op de supply chain kant. Dit voorbeeld van de strategische planning (samen met meerdere andere toekomstgerichte Walmart octrooien) zichtbaar zijn voorbeelden van de vele projecten in de werken op de grote merken. De AMERIKAANSE Federal Reserve aankondigde in de laatste maand voor de lancering van zijn eigen fintech real-time betalingen systeem ‘FedNow’ door 2023 of 2024 te moderniseren en te versnellen clearing systeem transactie snelheden tijdens de rubriek de ‘challenger banken die sterk momentum in Europa, ondanks fouten. Afgelopen zomer schreef ik een gelezen bericht hier op ZDNet ‘Cryptocurrency: De bubble is voorbij, hier komt de boom’ over de snelle evolutie van cryptocurrencies als de serieuze spelers op de markt gekomen en opgeschaald. Terwijl een groot deel van de activiteit is nog steeds achter de schermen en is sterk beïnvloed door de regulator grijze gebieden en de werkelijkheid, een Weegschaal, Walmart en andere voorbeelden zijn nu zeer zichtbare tekenen van het komende golf van grootschalige digitale valuta.

In China, die als een natie is een ruime voorsprong van west-Europa en de verenigde staten in het gebruik van digitale, Changchun Mu (een voormalige People ‘ s Bank of China adjunct-directeur van de betalingen en de afwikkeling divisie) is China ‘s’ Digitale Yuan’ leiden op hun Digitale Valuta Research Institute. Dit is een digitale transformatie op een wereldwijde schaal. WeChat, de alomtegenwoordige Chinese sociale netwerk, heeft Alipay op het midden, waardoor naadloze transacties naast een exemplaar van de meeste westerse sociale apps uitgerold in een one-stop-persoonlijke digitale agent (en overheid toezicht controle-apparaat).

Het is niet moeilijk om te denken aan een toekomst van de westerse woord waar de bestaande grote global retail brands uitvoeren van een soortgelijke dienst te babbelen We, waardoor mensen met een beperkte toegang tot de huidige ‘traditionele’ bankdiensten te maken van de nieuwe munt soorten en waar supply chain ecosysteem van transacties die zijn uitgevoerd in het unieke merk munt van alle de weg naar een aankoop door de consument. Een business vacuüm opbouwen is aan te bieden west-mobile als eerste de consument van deze soorten van gemak.

Wat is het tegenhouden van de westerse ontwikkeling van de digitale grootboek technologieën op grote schaal, terwijl het toestaan financiële investering grijze gebieden te bloeien, is vooral een gebrek aan duidelijkheid rond de effectenwetgeving van regelgevende instanties op de SEC (Securities and Exchange Commission in de verenigde staten en de FCA (Financial Conduct Authority) in het verenigd koninkrijk. De normaal stern SEC had duidelijk een gevoel van humor met hun educatieve ‘HoweyCoin’ website in het voorjaar van 2018, een educatieve site met een scam munt aanbieden van ICO geplukt uit elkaar om aan te tonen red flags voor de beleggers niet op de hoogte.

Als we ons voorbereiden voor 2020 en verder, de noodzaak voor geleiderails en begeleiding om te helpen de volgende generatie bedrijven en legacy-retailers doen het juiste ding te investeren en schalen aan te leveren waarde aan het bouwen en behouden van vertrouwen is kritisch. Kleinere soevereine staten, zoals Malta en Liechtenstein hebben gemaakt van de Europese Unie conform wettelijke kaders, maar deze zijn nog niet robuust genoeg voor het bouwen van grootschalige, wereldwijde vertrouwen netwerken op, en de 800 pond SEC & FCA gorilla ‘ s overschaduwen de wettigheid van dit landschap.

Er is van alles om voor te spelen in dit inchoate nieuwe ruimte en veel te verliezen als de klok tikt en de strategische plannen worden gemaakt. Het samenstellen van de volgende generatie legpuzzel van digitale elementen te vormen van de diensten en faciliteiten toekomstige klanten zullen verwachten dat gebeurt nu, en noch moeite moeten worden gespaard om het goed te krijgen met een hoge inzet te winnen en met de oudere merken in slaap op deze werkelijkheden snel vervagen in onbeduidendheid. Het indienen van octrooien en public relations verklaringen over mogelijke toekomstige lidstaten moeten worden vervangen met goed doordacht, praktisch en werkbaar business modellen veel eerder dan de meeste mensen denken.

Verwante Onderwerpen:

Mobiliteit

CXO

Innovatie

Digitale Transformatie: Een CXOs Gids

Big Data Analytics