Windows September 2019 Opdateringer: søg mere elendighed og Telemetri

0
57

af Martin Brinkmann på September 11, 2019 i Windows – 12 kommentarer

Microsoft har frigivet sikkerhedsopdateringer og regelmæssige opdateringer til alle versioner af Windows på gårsdagens September 2019 Patch tirsdag. Det tager ikke lang tid, som regel, før der kan foretages en vurdering af kvaliteten af den udgivne opdateringer.

Microsoft faste højt CPU-forbrug problem, der ramte nogle brugere på Windows-10 udgave 1903. Rapporter om problemet begyndt at dukke op på flere fora på Internettet, når Microsoft udgivet den kumulative opdatering KB4512941 til Windows, version 10 1903 i begyndelsen af September.

Den højt CPU-forbrug, var forårsaget af Cortana proces SearchUI.exe der forårsagede belastning på systemet. Nogle administratorer har afinstalleret opdatering for at løse problemet, andre har formået at løse det ved at give Bing Søgning på Nettet på det system, det det var deaktiveret.

Release notes for KB4515384 til Windows, version 10 1903 og Windows Server version 1903 fremhæve, at Microsoft har løst problemet:

Løser et problem, der forårsager højt CPU-brug fra SearchUI.exe for et lille antal brugere. Dette problem opstår kun på enheder, der har handicappede at søge på internettet ved hjælp af Windows Desktop Search.

Jeg har modtaget flere e-mails i de seneste 24 timer af brugere, der informerede mig om, at søgningen stadig er brudt på deres systemer efter installation af den nyeste patch. En tråd på Reddit, giver brugeren yderligere rapporter om emnet.

Ifølge rapporter, søg ikke at arbejde for nogle brugere. Når de løber søgninger, en tom resultater side er vist; dette synes at være de mest almindelige spørgsmål, som brugerne oplever.

Antallet af systemer, der berøres af dette er uklart. Microsoft har ikke erkendt problem.

Administratorer kan gendanne en tidligere version af operativsystemet for at løse problemet. Det er for tidligt at sige, om løsningerne, fx ændring af Bing Søg parametre, kan spørgsmålet så godt.

Telemetri på Windows 7 / 8.1

september 2019 updates telemetry

Microsoft frigiver sikkerheds-opdateringer til Windows 7 og 8.1, der er beregnet til at lappe sårbarheder kun i disse versioner af Windows.

Selskabet tilføjede, ikke-sikkerhedsrelaterede rettelser til sikkerhed opdateringer i det sidste; det skete, da Microsoft har udgivet den juli opdatering til Windows 7 SP1 og ser ud til at være sket igen med September 2019 opdatering.

Ghacks bruger Belga erklærede, at to Telemetri opgaver, der blev tilføjet på et system, der kører Windows 8.1 efter installation af sikkerheds-opdatering til Windows 8.1, og en rapport om Bede Woody tyder på, at Microsoft har erstattet de kompatibilitet opdatering KB2952664 på denne patch-dag, som indeholder Telemetri.

Når du åbner Windows 7 SP1 opdatering KB4516033 på Microsoft Update-Kataloget vil du bemærke, at KB2952664 er opført som en af de opdateringer, der i den nye opdatering erstatter.

Afsluttende Ord

I denne dag og alder, det virker som en god idé at vente med installation af opdateringer i det mindste for en kort stund til at sørge for, at de er fri for problemer eller uønskede ændringer.

Nu kan Du: Har du installeret September 2019 opdateringer, der allerede er?