Essentieel plaagt Project GEM smartphone: Vreemde form factor met briljante kleuren

0
32

Andy Rubin de nieuwe Essentiële Telefoon: modulair, stoer, en geen logo
Android schepper onthult zijn ideale smartphone.

Essentieel is uitgebracht, de eerste telefoon die een paar jaar geleden, zie onze volledige review, met een prachtig keramiek en titanium ontwerp dat nog steeds één van de meest bijgewerkte telefoons. De geruchten van een Essentieel Telefoon 2 gecirculeerd een beetje, maar niets was ooit uitgebracht van dit bedrijf opgericht door Andy Rubin.

Essentieel verstrekte geen details of specificaties over dit Project GEM apparaat, maar posted twee beelden op Twitter. Vier schitterende kleuren zijn weergegeven met een camera gecentreerd in de buurt van de top van de rug, en wat een center vingerafdruk sensor. De form factor ziet eruit als een lang TV-afstandsbediening.

Op de voorzijde zien we een lange smalle full-screen-display, dat mij die Samsung zou hebben uitgebreid de display op de Samsung Galaxy Vouwen. Het is waarschijnlijk dat dit Project GEM apparaat is met een versie van Android en kijken op de display zien we het aangesloten aan AT&T met LTE, Spotify, Telefoon, Kaarten (geen Google Maps-pictogram al), Camera ‘ s, Berichten, en de Galerij.

Ook: Essentieel Telefoon review: Mooie titanium en keramiek met potentie

Android en Essentiële oprichter, Andy Rubin, toonde ook enkele beelden op Twitter dat de show Kaarten in actie, samen met de vermelding van de kleuren zijn gemaakt met Colorshift materiaal.

essential-phone-2.jpg

Afbeelding: Essentieel

Er zijn twee knoppen aan de rechterkant die waarschijnlijk vermogen en de volume knoppen voor deze nieuwe telefoon. Het is duidelijk dat de 360 camera-accessoires van de Essentiële Telefoon is niet compatibel met deze nieuwe telefoon.

Terwijl de Essentiële Telefoon is niet langer in voorraad heeft, blijft een van de eerste apparaten bijgewerkt als Google releases Android Veiligheid en firmware updates voor Android-telefoons. De track record van de updates is het stimuleren en toont aan dat er nog steeds een aantal mensen het licht aan te houden op van Essentieel belang. Met dit Project GEM teaser zien we de verlichting kan ook worden gericht op veel meer dan software-updates voor een twee jaar oude telefoon.

Verwante Onderwerpen:

Google

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen