Microsoft: Aan Windows 10 November 2019 Update’ en dit is de laatste op te bouwen

0
60

Beheren van Windows 10 updates altijd een strijd voor Microsoft
Microsoft is reviseren hoe levert het Windows-10-updates. Maar de bijna oneindige variatie van Pc ‘ s zal maken dat vechten tegen de bierkaai.

Microsoft zegt het volgende Windows-10 voorzien van een update, nu officieel bekend als Windows-10 versie 1909 en de November 2019 Update komt naar Pc ‘ s dreigend.

“Wij zijn van mening dat Bouwen 18363.418 is de laatste op te bouwen en we zullen doorgaan met het verbeteren van de algehele ervaring van 19H2 op klanten van de Pc’ s als onderdeel van onze normale onderhoud cadans,” zei Microsoft senior programma manager voor het Windows-Insider Programma, Brandon LeBlanc.

Microsoft heeft die build-nummer voor Windows-10 versie 1903 op 8 oktober Patch Tuesday update.

ZIE: 20 pro tips om Windows 10 werken op de manier die u wilt (gratis PDF)

Het zal de eerste keer zijn dat Microsoft test de nieuwe aanpak voor het leveren van een functie-update naar de bestaande Windows-10 gebruikers. Voor degenen die op de Mei 2019 Update, versie 1903, Microsoft belooft een snelle en relatief lichtgewicht proces omdat het gebruik van dezelfde processen voor cumulatieve updates voor het leveren van de functie update.

Dat is ingeschakeld, omdat de Windows-10 versie 1903, van de 19H1 tak, heeft dezelfde ‘onderhoud content’ Windows-10 versie 1909, uit de 19H2 tak.

“Dat betekent dat ze dezelfde Cumulatieve Update-pakketten,” aldus LeBlanc.

“Voor klanten die gegeven werden op de optie voor het installeren van 19H2, een enablement pakket is gedownload van Windows Update die draait op de November 2019 Update-functies. Dit verandert het versienummer voor de OS van Bouwen 18362 te Bouwen 18363.

“Omdat ze gebruik maken van hetzelfde onderhoud de inhoud, het bouwen revisie nummer – het nummer dat komt na de dot – altijd een overeenkomst tussen Mei 2019 Update en November 2019 Update. Vandaag de dag, de klanten op de Mei 2019 Update hebt Bouwen 18362.418 maar Windows Insiders op de November 2019 Update hebt Bouwen 18363.418.”

Met Windows 10 versie 1909 klaar om uit te rollen, Microsoft is ook het maken van een paar aanpassingen aan het Windows-Insider programma.

Windows Insiders op de Slow ring zal binnenkort worden verplaatst naar de 20H1 tak die Microsoft uitbrengt over het algemeen in het begin van 2020. Vooruitlopend op die wijziging kunnen gebruikers controleren Instellingen > Update en Beveiliging > Windows Insider Programma om te zien wat de ring die ze op. Degenen die willen blijven op de November 2019 Update zal moeten verplaatsen naar de Release Preview ring.

Windows 10 gebruikers die willen om de November 2019 Update nu kan dat doen door de toetreding tot de Release Preview ring. Microsoft verstrekt deze instructies voor het aansluiten bij deze ring in zijn blog.

ZIE: Oppervlakte Neo: Microsoft weddenschappen die twee schermen kunnen verslaan vouwen

Het bedrijf heeft onlangs aangekondigd dat de nieuwste algemeen beschikbare versie van Windows-10, versie 1903, is klaar voor een brede implementatie bij bedrijven.

Sinds juli ook automatisch updaten van versie 1803 gebruikers 1903 vooruit 1803 het einde van het leven op 12 November. En eerder deze week Microsoft uitgegeven de laatste beveiligingsupdates en hotfixes voor Windows 10 versie 1703.

Meer over de Microsoft Windows-10-updates

Windows 10: Nu kan je bellen naar een Android-telefoon en de PCAfscheid Windows 10 1703: Met de laatste patch, Makers Update hits einde van het levenvan Windows patch veroorzaakt meer pijn: Start Menu, opstarten en printer problemen met de surfaceWindows out-of-band update: Microsoft ‘ s verplicht security patch is voor alle versiesvan Windows 10 gebruikers rook: Microsoft, waar is onze ‘lokale account’ optie gegaan?Windows 10 1909: Microsoft duwt op met testen als 19H2 update uitrol weefgetouwen Windows 10 1909: Microsoft eindigt 19H2 verwarring, zet alle testers op dezelfde bouwt Windows 10 1903: Buggy update vertraagt Pc ‘ s, breaks Desktop Search, zegt MicrosoftWindows 10 CPU spikes? 1903 update brengt correcties, maar ook een hoog gebruik problemenWindows-10: We zijn nu klaarstomen voor 1909 met nieuwe gesmoord release, zegt MicrosoftMicrosoft: Deze Windows-10 updates fix gebroken Visual Basic apps, maar niet voor 1903Niet meer buggy Windows 10 updates? Microsoft maakt het makkelijker om de vlag begin van de gebrekenvan Windows 10 herstel: Microsoft leent Apple ‘ s Mac cloud opnieuw voorzien vanWindows 10 19H2: Als u 1903, verwachten ‘veel sneller’ – update, zegt Microsoft
Windows-10 levert meer geheimen: Microsoft van plan om te splitsen OS van shell krijgt vorm
Hoe te verwijderen van de Windows-10 wisselbestand op elke shut-down TechRepublicTest Microsoft ‘ s Chrome-als Edge browser voor Windows 10 CNET

Verwante Onderwerpen:

Microsoft

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking