Microsoft erkent Windows 10 Menu Start probleem op Antwoorden forum

0
89

door Martin Brinkmann op 12 oktober 2019 in Windows – Laatste Update: 12 oktober 2019 – 2 reacties

Sommige Windows-10 gebruikers gerapporteerde problemen met de Windows-10 Menu Start na het installeren van de KB4517389 op computer systemen waarop het besturingssysteem. Microsoft uitgebracht in de cumulatieve update voor Windows 10 versie 1903 en Windows Server 1903 op 8 oktober 2019 als onderdeel van de maandelijkse Patch Tuesday.

De update vast aantal beveiligingsproblemen in Windows-10 versie 1903 en was de enige ondersteunde consument versie van Windows 10 zonder een lijst van bekende problemen.

Terwijl Microsoft vermeld geen problemen bekend, rapporten over de sites van derden gesuggereerd dat de problemen werden ervaren op sommige apparaten na de installatie van de meest recente update. Woody Leonhard vermeld een aantal gerapporteerde problemen, waaronder zoeken problemen, Rand en het opstarten van Outlook problemen, VMWare problemen, en een Menu Start probleem. Het Menu Start werpt een kritische fout wanneer het wordt gebruikt op de betreffende machines.

Microsoft heeft niet erkend dat deze problemen op de update pagina support (ondersteuning) of de Bekende Problemen en meldingen ‘ pagina op de vennootschap Docs website.

Het komt misschien als een verrassing voor Windows-beheerders en-gebruikers — of niet — dat Microsoft wel erkent het Menu Start probleem onlangs. Het bedrijf heeft dat niet gedaan in de officiële plaatsen dat de meeste beheerders en gebruikers veelvuldig, aan de andere kant.

De bevestiging is gepubliceerd op het Microsoft Answers forum als een antwoord van een gebruiker die zijn gerapporteerd in het Menu Start probleem op 8 oktober 2019.

microsoft fix start menu

Microsoft medewerker PaulSey erkend in het Menu Start probleem op 12 oktober 2019. Hij stelt dat Microsoft werkt aan een oplossing en dat gebruikers kunnen verwachten dat de correctie is uitgebracht, later deze maand.

We zijn ons bewust van dit probleem en het inschatten van een resolutie om te worden uitgebracht in eind oktober.

Eind oktober kon geven aan dat hoopt Microsoft een patch klaar wanneer het ontspant de tweede partij van patches voor ondersteunde versies van Windows 10 in oktober.

Slotwoord

Erkenning van de problemen is welkom als het biedt beheerders en gebruikers met de status van informatie over deze problemen. In dit geval, Microsoft onthult dat zij op de hoogte is van het probleem en de plannen van de release een patch deze maand.

Het probleem met de erkenning dat Microsoft geopenbaard in het forum Antwoorden alleen zo dat de meeste beheerders en gebruikers zijn zich niet bewust van de officiële erkenning van het probleem. Het bedrijf weet over het probleem, maar niet het als een bekend probleem op de update pagina support (ondersteuning) of de algemene pagina met bekende problemen, en dat is een probleem.

Het is zeker mogelijk dat Microsoft zal het bijwerken van de pagina support (ondersteuning) om de kwestie op die pagina, maar de timing zou nog steeds uit als de meeste klanten is waarschijnlijk verwachten dat de problemen bekend op de officiële pagina support (ondersteuning) op de hoogte voordat u een andere bevestiging van problemen.

Nu u: wat is uw mening over dit?