Microsoft ruller ut Unified Oppdatering Platform preview oppdatering KB4529943

0
37

av Martin Brinkmann November 08, 2019 i Windows –
Ingen kommentarer

Microsoft lanserte KB4529943 i går til enheter som deltar i den Felles Oppdatering Plattform forhåndsvisning. Oppdateringen vil bli utgitt senere for enheter som kjører Windows 10 og ikke delta i UUP forhåndsvisning programmet.

Selskapet avslørte i November 2016 for at det hadde planer om å slå oppdatering levering system av Windows-10 operativsystemet til Unified Oppdatering Plattform for å redusere størrelsen på gjennomsnittlig oppdateringer og forbedre levering og distribusjon tid oppdateringer som det versjoner for Windows 10.

kb4529943

Den nye metoden kan redusere størrelsen på oppdateringer med opp til 35% i henhold til Microsoft. Den nye plattformen bruker differensial pakker å sende bare biter som har endret til kunden enheter og ikke alt.

En differensial last ned pakken inneholder bare de endringer som har blitt laget siden sist du oppdaterte enheten, heller enn et komplett bygg. Som vi utrullingen UUP, dette vil til slutt være virkningsfulle for Pc-er der brukerne kan forvente sine last ned størrelse til å synke med om lag 35% når du går fra en stor oppdatering av Windows til en annen.

KB4529943 — oppdatering for Enhetlig Oppdatering Plattform for Windows 10, versjon 1903: November 7, 2019 — er nå gjort tilgjengelig for kunder som deltar i UUP test. Microsoft merk at oppdateringen skal kun installeres på enheter som deltar i testen, og ikke på enheter som ikke gjør det. Det er teoretisk mulig å laste ned oppdateringen fra Microsoft Update-Katalogen webområde for å installere den på systemer som ikke deltar.

Denne oppdateringen har blitt gjort tilgjengelig på et begrenset grunnlag for kunder som deltar i en forhåndsvisning av Enhetlig Oppdatering Plattform (UUP). Det er for tiden i en testfase, og bør bare være installert på enheter som er registrert i UUP forhåndsvisning.

Microsoft vil oppdatere Knowledge Base-artikkel når oppdateringen blir gjort tilgjengelig for ikke-forhåndsvisning kunder.

Avsluttende Ord

En reduksjon i oppdateringen størrelse bør være fordelaktig for de fleste brukere og organisasjoner som bruker Windows-10. Oppdateringer skal leveres raskere og de fleste brukere kan også legge merke til forbedringene i oppdateringen installasjoner.

Nå er Du: Hva er din ta på den nåværende tilstand av Windows-Oppdateringer? (via Deskmodder)