Android-økosystemet er ikke klar til unge Pixel 4

0
24

Android-økosystemet er ikke klar til unge Pixel 4
Den seneste Pixel telefonen går gennem ændringer.

Pixel 4 fra Google er en underlig enhed, og ikke nødvendigvis på en dårlig måde, men det er anderledes i små måder fra de Pixels, der er kommet før, og det gør hele forskellen.

På mange måder, telefonen er en teenager. Det er ikke et fuldt udviklet produkt, og du kan se, hvor det er på vej, og måske endda overbevise dig selv, at det er en god ting. Men så lejlighedsvis vil ske noget, der minder om en stemme bryde, og du pludselig huske, det er ikke helt der.

Forlægget for denne adfærd er den nye Face Unlock-funktionen. I sin uendelige visdom, besluttede Google Pixel 4 ville droppe sin fingerprint sensor og gå med en facial biometriske løsning.

Det er ikke svært at se, at de tænker: “Apple har vist, at det virker, vi bør tilføje det i”. Og når det virker, det virker godt.

For folk, der gerne at låse pixels, mens de er på et skrivebord eller i en stand, der ikke har til at nå rundt om telefonen til at kæle for din måde at fingeraftrykslæser er en forbedring — face unlock er velkomne.

Men som en person med skæg, jeg er helt sikkert en facial anerkendelse kant tilfælde, og nogle gange er det simpelthen ikke virker. Hvis telefonen ligger på et skrivebord, du er nødt til at kran din hals over at få direkte over Pixel 4 for at få det til at virke, og som for en Pixel Stå på natbordet, glemme alt om det, og det vil ikke arbejde det meste af tiden.

Kort sagt, for blot at låse enheden op, Face Unlock er god omkring 80% af tiden, og for de andre 20%, du vil være ønsker for fingeraftrykslæseren til at vende tilbage.

Men det fungerer godt procentdel bliver kørt ned, når det møder resten af Android-økosystemet, som den Pixel 4 ser ud til at tage et skridt baglæns fra Pixel 3.

Tage WhatsApp ‘ s fingeraftryk sikkerhed udgivet i sidste måned — alle andre Pixel-telefoner, vil det være fint, men Pixel 4 ikke vil støtte det.

Tilsvarende Pixel 4 vil finde regressioner i apps, der bruger fingeraftryk til godkendelse. En Australsk bank fortalte ZDNet app ‘ en er bundet til FingerprintManager API — og derfor Pixel 4 kunne validere en biometriske login – — og det ville “indføre yderligere biometriske former for godkendelse i fremtiden”.

Begge apps vil i sidste ende komme der, som de økosystem migrerer over til Android ‘ s nye biometriske API, men indtil det sker på en bred front, Pixel 4 brugere er efterladt.

Det er en mærkelig følelse, når du har angiveligt en af de mere avancerede telefoner på markedet, men kan pege på en 5 år gammel telefon, der kan gøre mere.

Se også: Google Pixel 4 XL revision: En perfekt skuffende telefon

Derudover i de kommende måneder, vil Google fix et spørgsmål, der giver mulighed for Face Unlock-funktionen til at blive brugt, når en person er ikke at se på den enhed med deres øjne åbne. Men fingerprint reader, der er tilladt for den samme funktionalitet, så på dette tæller det mere som funktion paritet.

En af de andre salgssteder af Pixel 4 enheder er beregnet til at blive 90Hz vise, men nogle gange er det som om du kan se skærmen skifte gear.

For en dag, mens prøvning Pixel XL, telefonen frøs et øjeblik på et tidspunkt, hvor dens meddelelser blev interageret med, og så senere på eftermiddagen, den nederste halvdel af skærmen gik amok. Det er interessant, på trods af at vente på, at præcis adfærd til at ske igen, det har ikke.

Men en konstant gene er klipning på bunden af enheden, når gestus til navigation, er tændt.

Kontakten giver mere plads til indhold og apps som Gmail viser hvordan det skal bruges. Mail-app ‘ en er semi-gennemsigtig, sidehoveder og sidefødder, der giver mulighed for, at indholdet bliver set gennem den status ikoner øverst og navigation linje nederst.

Det er dog ikke alle apps er klar til dette, og ofte bunden navigation område er en sort boks, der gør det til at se ud som om Pixel designere var imponeret af de klippede skærm på Moto 360 ur fra år er gået. Det er en lille ting, men det er ikke mindre irriterende.

Så er der knalde gestus til at gå baglæns i sig selv. Android-10 giver mulighed for baglæns navigation fra begge sider af skærmen til at signalere en tilbage-knap opkald.

Google sagde i August, at det regner kun 3% til 7% af brugerne stryg ind fra siden. Som en såkaldt tre percenter, jeg er her at fortælle dig, at det er et problem. Siden Android Q beta, antallet af gange jeg har gestikulerede til at tage en sag på et element, som markerer noget, som kan læse, og påberåbte sig tilbage gestus er ekstremt høj. Når de forsøger at interagere med et element på en webside, og ved et uheld, der påberåber sig tilbage gestus, er en opskrift på dobbelt smerte, som min hjerne forsøger at fortryde, hvad der lige er sket ved at skubbe til den anden vej på den anden side af telefonen, men alt det gør, er at sende den anden tilbage signal.

For både klipning og fagter, Google har kørt sig i front af det økosystem af partnere, og de næste par måneder og år, ca beslutningstagere vil langsomt fange op til, hvor Google er på vej.

Læs også: Google Pixel 4 revision: Solid kamera, men dårlig batteri-og trådløse ydeevne dræbe det for erhvervslivet

Pixel 4 er omgivet af en litani af andre forvrøvlet valg.

Hvilke fordele har Google håber på at få fra at dræbe sin ubegrænset Google Fotos backup i fuld kvalitet? Og hvem lad hovedtelefon situation overdrage til en absolut rod?

I Usa, der er ingen hovedtelefoner, der følger med i kassen af Pixel 4, men de er til stede i den Australske version af boksen, og andre steder i Asien-Pacific, kan brugerne få en hovedtelefon-værdibevis.

Pixel 4 Motion Forstand gestus-kontrol er rart at have, men det føles, som om en person, der virkelig elskede Samsung S3 endelig lykkedes at bringe tilbage en halv-bagt funktion fra 2012 til en 2019 telefonen.

Selv killer feature af Pixel 4, er det evnen til at behandle på enheden og transskribere optagelser, som de er lavet, samt give billedtekster til lyd spillet er forvirret, som meget godt transskription app er efter sigende på vej til ældre Pixel enheder.

På dette tidspunkt, en Pixel 3 med transskription app er mindre besvær, end at vente på en Pixel 4 til gamle.

Dette er kernen af problemet med Pixel 4, Google er ved at tage Android økosystemet i områder, der ikke er klar til, og i betragtning af den fragmentering og opdatering af problemer med tredjeparts-apps, er en betydelig del af apps vil aldrig nå ud til de steder, Google er fast besluttet på at gå.

Det er virkelig en teenager af en enhed. Med tiden, denne enhed vil begynde at fuldt form, men i det øjeblik, det er for temperamentsfuld at anbefale, medmindre brugeren ved, hvad de får sig selv ind.

Hvis du absolut har brug for en ny Pixel enhed, og ikke ønsker at kæmpe med den skrøbelige Pixel 4, ville jeg nødt til at anbefale et smut via Pixel 3a, og se, hvad Google har i løbet af det næste år eller to, før man ser igen.

Relaterede Dækning

Google Pixel 4 revision: Solid kamera, men dårlig batteri-og trådløse ydeevne dræbe det for businessGoogle Pixel 4 XL revision: En perfekt skuffende phoneAustralian Pixel 4 og Pixel-4 XL pricingGoogle Pixel 4 og Pixel-4 XL: Hvordan til at pre-order, og hvor man kan finde de bedste tilbud

pixel4-thumb.png

Billede: Sebaztian Stalde/ZDNet

ZDNET ER MANDAG MORGEN OPLUKKER

Mandag Morgen Oplukker er vores åbning salvo for uge i tech. Da vi kører et globalt site, denne redaktionelle offentliggør på mandag kl 8: AEST i Sydney, Australien, som er 6pm Eastern Time om søndagen i OS. Det er skrevet af et medlem af ZDNet ‘ s globale editorial board, som består af vores ledende redaktører på tværs af Asien, Australien, Europa, Nord-Amerika.

Vi skal lade være med at smile vores vej mod en overvågning stateNike væddemål på tech CEO Donahoe at fremskynde digital transformation: Vil det fungere?
Tidligere Twitter-CISO aktier hans råd for IT-sikkerhed ansættelse og cybersecurityPC eller folde telefon? Her kommer din næste store enhed dilemma
Kina har af Apple iPhones
Carvana CEO Ernie Garcia på data, videnskab, teknologi, investeringer og forstyrrer en industryWhy en Java-udvikler sprang til Salesforce, og har ikke set sig tilbage
Ransomware krise kommer til at få en masse værre

Relaterede Emner:

Google

Smartphones

Mobil-OS

Sikkerhed

Hardware

Anmeldelser