Chrome OS 78, LG G8X Dubbel Skärm, Apples Klocka kommer, och Vik bladen (MobileTechRoundup visa #486)

0
39

Samsung Galaxy Vik: Glimt av smartphone världen bortom glas plattor
Samsung Galaxy Vik är ett stort steg framåt i smartphone-innovation och kontraster med dagens typiska glas smörgåsar. ZDNet Matt Miller har haft en chans att testa telefonen själv, och även om det kanske inte är perfekt, det är klart förbättrats under Luckan Samsung släpps i April. Läs mer: https://zd.net/331a0Ol

Om du har följt min täckning av Galaxy Vik på ZDNet, då kan du bli förvånad att höra vad som hände med Luckan i MobileTechRoundup visa #486 medan Kevin avslöjar också en förändring i hans primära smartphone.

motr-logo1

Bild: ZDNet

LG G8X ThinQ dual screen enhet impressesWhat?! Matt sålde sin Galaxy FoldGalaxy Fliken S6 tangentbord lider av samma problem som Pixel SlateRead om en Android användare som provat Apples Titta på för en månad — det är nu bara smartwatch han ska recommendKevin köpte Apple Klocka…. igen.Relaterat: iPhone Köpare i USA Mer Än Dubbelt så stor chans att Äga en Smartwatch som Android BuyersMatt köpte nya AirPods Pro och Echo Knoppar. Man kan återlämnas.Samsung Developer Conference thoughtsChrome OS-programvara stöd datum förlängas med mer än 130 ChromebooksChrome OS 78 anländer: Här är vad du behöver för att knowPixel Skiffer del på $529.99 gör det billigare än att Gå Pixelbook

Speltid: 85 minuter

Lyssna här (MP3, 98MB)

Prenumerera på visa med denna länk (RSS)

Relaterade Ämnen:

Apple

Smartphones

Mobila OS

Säkerhet

Hårdvara

Recensioner