AWS doelen Australië met nieuwe hernieuwbare energie project down under

0
28

Asha Barbaschow

Door Asha Barbaschow

| 3 December 2019 — 06:00 GMT (06:00 GMT)

| Thema: Tech Industrie

Amazon Web Services (AWS) heeft aangekondigd is het uitbreiden van de hernieuwbare energie spelen buiten Europa en de Verenigde Staten, aan te raken op de zes nieuwe projecten, waaronder één in Australië.

Het maken van de aankondiging tijdens Monday Night Live op de vooravond van het officiële begin van AWS re:Uitvinden in Las Vegas, vice-president van de AWS wereldwijde infrastructuur van Peter DeSantis gezegd dat het is gericht op hernieuwbare energie voor een tijdje, het bedrijf nodig om dit uit te breiden in de wereld van de vennootschap verhoogde haar aanwezigheid.

DeSantis zei gecombineerd, deze zes projecten worden naar verwachting in totaal 711MW van nieuwe hernieuwbare energie capaciteit, en zal helpen het bedrijf te bereiken zijn verbintenis in Amazon ‘ s Klimaat Belofte, die tot 80% hernieuwbare energie door 2024 en 100% hernieuwbare energie doelstelling in 2030.

De zes nieuwe projecten bestaat uit vijf zonne-boerderijen en een windpark.

“Ik ben verheugd dat als onderdeel van deze aankondiging, hebben we onze eerste niet-AMERIKAANSE, niet-EU-project,” DeSantis zei.

Dit, zei hij, zou de vennootschap het pad naar netto nul koolstof in 2040.

“Ons uiteindelijke doel is te komen tot netto-nul koolstof in 2040. Grote investeringen in hernieuwbare energie zijn een belangrijke stap in de aanpak van Amazon ‘ s ecologische voetafdruk wereldwijd … maar 100% hernieuwbare energie alleen kom je niet tot nul netto koolstof,” DeSantis zei te merken er is impact dan alleen het bedrijf zelf, gezien het grote Amazon overspant.

“Bijvoorbeeld om te voldoen aan orders van de klant het vraagt van ons om te gebruiken vervoer … soms vliegtuigen, die vandaag de dag worden aangedreven door aardolie.”

Deze week, Australië en de uitstoot van broeikasgassen waakhond, de Schone Energie Regulator, de publicatie van haar rapport over de corporate-uitstoot en energie-gegevens, met Amazon het zoeken naar om het achterhouden van de informatie van het publiek.

Het bedrijf verbruikt 243,570 gigajoules (GJ) energie uitgezonden en rond 56.000 ton uitstoot.

Door vergelijking, DXC-Technologie gerapporteerde netto energieverbruik van 450.000 GJ terwijl het uitzenden van meer dan 100.000 ton broeikasgassen in Australië. Dit was een stijging van het voorgaande jaar als het netto energieverbruik van 207.000 GJ en uitgebracht ongeveer 50.000 ton broeikasgassen in 2016-17.

IBM wist te bezuinigen van het energieverbruik voor 2017-18, van ongeveer 230.000 GJ te 205,000 GJ. Het bracht ook minder broeikasgassen jaar-op-jaar, tot 50.000 ton van ongeveer dagelijks 57.000 ton.

Asha Barbaschow gereisd om opnieuw:Ontwikkel een gast van AWS.

VERWANTE DEKKING

Amazon is de aanvraag te weigeren, energie-gegevens van de Australische publieke refusedYour volgende Dell, EMC-servers zou kunnen komen in een herbruikbare toteOnce weer, werknemers drang Google niet te schaden environmentAmazon onthult nieuwe projecten voor hernieuwbare energie in de VS, UKGoogle, Amazon maken vegen van hernieuwbare energie commitmentsSalesforce de Duurzaamheid van Cloud doelstellingen voor carbon verantwoording

Verwante Onderwerpen:

Amazon

CXO

Overheid

Veiligheid

Asha Barbaschow

Door Asha Barbaschow

| 3 December 2019 — 06:00 GMT (06:00 GMT)

| Thema: Tech Industrie