Niet kopen deze producten van Apple — Vakantie 2019 edition

0
30

Adrian Kingsley-Hughes

Door Adrian Kingsley-Hughes

voor Hardware 2.0

| 3 December 2019 — 07:00 GMT (07:00 GMT)

| Onderwerp: Hardware

Apple heeft een update van een hele strook van producten in de winkel de afgelopen paar maanden, maar er zijn nog tal van shiney gadgets die zijn een beetje oud en de vergrijzing die u moet vermijden.

Moet lezen: Vier must-have travel essentials

#1: HomePod

Waarom zou u moeten vermijden: De huidige HomePod is een eerste-generatie-apparaat dat werd uitgebracht meer dan 18 maanden geleden te bieden een uitdaging voor apparaten zoals de Amazon Echo en Google Startpagina luidspreker. Maar een jaar-en-een-half in de tech-industrie is een lange tijd, en dus is het misschien de moeite waard holding op om er een te kopen tot we een duidelijker beeld hebben van de vraag of Apple van plan is te vernieuwen.

Hardware laatst bijgewerkt: februari 2018.

#2: Apple TV vijfde generatie

Begeleiding: Waarschijnlijk niet van plan om een refresh van dit jaar, dus het is de moeite waard als je je voelt zoals het betalen van boven de dollar van vorig jaar tech.

Apple ‘ s 5e generatie Apple TV, gebouwd rond de A10X Fusion-processor en komt met een keuze van 32GB of 64GB opslagruimte, werd het laatst bijgewerkt meer dan een jaar geleden. Het is nog steeds een geweldig apparaat, maar de vanaf prijs van $179 voelt fikse voor iets meer dan een jaar oud.

Raak niet in de war tussen deze en de 4e generatie van Apple TV (zonder de 4K-branding), die is ook nog steeds te koop. Dit werd voor het eerst uitgebracht in oktober 2015.

Hardware laatst bijgewerkt op: De 5e generatie Apple TV met 4K-werd gelanceerd in September 2017.

#3: Mac Pro

Waarom zou u moeten vermijden: Oude, verouderde, en Apple heeft al plaagde ons met een vervanging door in 2019.

Zodra de top van Apple computer lijn van de Mac Pro is nu een dinosaurus.

Nu dat Apple onthulde vandaag de nieuwe Mac Pro, en gepland voor release later deze maand (als alles goed gaat), de oude Mac Pro moet iedereen uit de lijst (tenzij je vertrouwen op en je hebt te vervangen door een die is genomen uit de actie).

Hardware laatst bijgewerkt op: prijsverlaging April 2017, maar de Mac Pro is ongewijzigd gebleven sinds December 2013.

#4: iPad Pro 11-inch en 12.9-inch

Waarom zou u moeten vermijden: De huidige iPad Pro line is een actualisering van een jaar geleden, en een jaar is een lange tijd in de technologie. Wat nog erger is, is dat het geheugen management in iOS 13 heeft gemaakt multitasking op deze veronderstelde laptop vervanging frustrerend en vervelend.

Hardware laatst bijgewerkt: oktober 2018.

#5: Mac Mini

Begeleiding: oud, maar een uniek Mac dat is super handig en betaalbaar.

De laatste Mac Mini was vier jaar in de maak, dus konden we met drie jaar moeten wachten totdat we de volgende Mac Mini update. Echter, de Mac Mini is uniek in de macOS ecosysteem: het is een gateway systeem in de macOS ecosysteem voor mensen die op dit moment op Windows. Het is ook een low-cost manier om een macOS werkpaard voor die momenten bij een andere beefier systeem zou overkill zijn.

Hardware laatst bijgewerkt: juli 2019, maar er zou een 16-inch MacBook Pro in de pijplijn.

#6: de Apple Lightning kabel

Waarom zou u moeten vermijden: Koop iets goedkoper dat zal nog langer!

Ik zou het nooit kopen een Lightning-kabel van Apple, want er zijn veel betere alternatieven op het aanbod van bedrijven als Anker, Amazon, Nomad, en Paracable.

Maar hoe zit het met USB-C-naar-Lightning hoor ik u vragen? Goed, voor de eerste keer is dat u een optie buiten Apple nu Anker heeft haar Powerline II USB-C-naar-Lightning-kabel, die volledig compatibel is met Apple ‘ s Made For iPhone (MFi) – standaard.

Status: Te duur!

Verwante Onderwerpen:

Apple

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters

Adrian Kingsley-Hughes

Door Adrian Kingsley-Hughes

voor Hardware 2.0

| 3 December 2019 — 07:00 GMT (07:00 GMT)

| Onderwerp: Hardware