AWS intron DeepComposer, en AI-drivna piano för utvecklare

0
42

Natalie Gagliordi

Av Natalie Gagliordi

för Mellan Raderna

| 2 December 2019 — 17:36 GMT (17:36 GMT)

| Ämne: Artificiell Intelligens

screen-shot-2019-12-02-at-11-40-20-am.png

Amazon Web Services har gjort en serie av maskininlärning-relaterade meddelanden på måndag som det drar igång sin re:Invent-konferensen i Las Vegas. Cloud computing jätte infördes DeepComposer, en maskin lärande-aktiverade musikaliska tangentbord för utvecklare, Transkribera Medicinsk, en HIPAA-berättigade, ML-drivna medicinsk transkription service, och SageMaker Aktörer för Kubernetes, en ny funktion för utvecklare utbildning ML modeller i SageMaker.

Den DeepComposer tangentbord är en 32-knapp, 2: a oktav tangentbord utformat för att ge utvecklare praktisk erfarenhet med Generativ AI, utan komplexiteten i datavetenskap, kod, och infrastruktur.

Antingen via det fysiska tangentbordet eller en virtuell i konsolen, DeepComposer gör att utvecklare kan skapa originella melodier med pre-utbildade genre modeller som kommer att förvandlas till en sång i sekunder.

Gillar 2017 är DeepLens och förra årets DeepRacer, DeepComposer är avsedd för att få konsumenterna och oerfarna utvecklare som är direkt verksamma i den lärande processen.

Amazon Transkribera Medicinsk automatisk taligenkänning (ASR) är inriktade på utvecklare som vill lägga till medicinsk tal-till-text-funktioner till sina program.

I ett blogginlägg, Amazon poängterar hur genomförandet av HITECH Act (Hälso-och informationsteknik för Ekonomiska och Kliniska Hälsa) som krävs för läkare att komma in detaljerade data i elektroniska patientjournaler (EHR) system-en process som kan lägga till i genomsnitt sex extra timmar arbete per dag. Ytterst är syftet med transkription tjänsten är att hjälpa läkare, sjuksköterskor, forskare, och hävdar agenter förbättra hastighet och effektivitet av medicinska anteckningar via maskininlärning.

Som en fullt hanterad ASR service, Transkribera Medicinsk kräver inga avsättningar eller hantering av servrar. Utvecklare kan anropa tjänsten är offentliga API: n och starta passerar en ljudström till tjänsten via en säker WebSocket-anslutning. Transkribera Medicinsk sedan skickar tillbaka en ström av text i realtid. AWS sade erfarenhet i maskininlärning är inte som krävs för att använda tjänsten och att det är täckt enligt AWS är HIPAA stödberättigande och BÄ.

Under tiden SageMaker Aktörer för Kubernetes tjänsten är utformad för att hjälpa AWS kunder att integrera sina SageMaker och Kubernetes arbetsflöden. För att uppdatera, SageMaker är Amazons helt lyckats maskininlärning tjänsten infördes i och med 2017 och Kubernetes är ett open-source general-purpose container orkestrering system. Amazon sade SageMaker Aktörer för Kubernetes gör det lättare för Kubernetes kunder att styra planering och rörledningar utan att behöva hantera den underliggande ML infrastruktur och tjänster i sina kluster.

Men, för att stödja ML arbetsbelastning dessa kunder fortfarande att behöva skriva egen kod för att optimera den underliggande ML infrastruktur, säkerställa hög tillgänglighet och tillförlitlighet, lämna uppgifter vetenskap verktyg för produktivitet, och följa med lämpliga säkerhets-och lagkrav.

Amazon sade SageMaker Aktörer för Kubernetes är allmänt tillgänglig i USA i Mellanöstern (Ohio), US-East (N. Virginia), Västra USA (Oregon), och EU (Irland) AWS Regioner.

Relaterade Ämnen:

Amazon

Digital Omvandling

CXO

Sakernas Internet

Innovation

Affärssystem

Natalie Gagliordi

Av Natalie Gagliordi

för Mellan Raderna

| 2 December 2019 — 17:36 GMT (17:36 GMT)

| Ämne: Artificiell Intelligens