De fleste Brasilianere mener, at virksomheder, der ikke beskytter deres personlige data

0
81

Angelica Mari

Angelica Mari

for Brasilien Tech

| December 2, 2019 — 16:44 GMT (16:44 GMT)

| Emne: Sikkerhed

Brasilianerne er hverken tilfreds med den måde, hvorpå virksomheder håndterer deres personlige data, eller har tillid til dem, ifølge en ny undersøgelse.

Den globale undersøgelse blev udført på vegne af IBM med 11,000 forbrugerne Harris Poll i 11 lande, herunder Brasilien. Det har vist sig, at 96 procent af Brasilianerne mener, at virksomheder ikke gør nok for at beskytte deres personlige oplysninger.

Dette skal sammenholdes med gennemsnittet i andre lande, hvor undersøgelsen blev gennemført, hvor lidt over halvdelen af forbrugerne tror, at organisationer bør gøre mere for at beskytte deres oplysninger.

I form af kontrol over, hvad der sker med deres data, 5-10 Brasilianske forbrugere ved, at deres oplysninger er altid eller ofte delt med andre organisationer, de er uvidende om. Nogle af 81 procent af Brasilianerne indrømmede at have mistet kontrol over, hvordan deres data bliver brugt af virksomhederne.

Hertil kommer, at rapporten har vist, at 6 ud af 10 Brasilianerne kender nogen, der har været offer for en data-lækage eller har været igennem sådanne situationer selv.

Angelica Mari

Angelica Mari

for Brasilien Tech

| December 2, 2019 — 16:44 GMT (16:44 GMT)

| Emne: Sikkerhed