Een betaalbare e-bike voor de gig-economie

0
175

Greg Nichols

Door Mike Nichols

| 3 December 2019 — 12:00 GMT (12:00 GMT)

| Onderwerp: Mobiliteit

bolt-bike-render-1.png

Wilt u een teken van de tijd? De gig-economie is nu zo groot dat het vervoer bedrijven zijn specifiek gericht zijn op het optreden van de werknemers.

Eerlijk, een bedrijf dat eenvoudig een lease voor gebruikte auto ‘s, is de reclame voor aspirant-Uber-stuurprogramma’ s, bijvoorbeeld. Nu een bedrijf met de naam Bout, die net gelanceerd in Amerika, is proberen om meer chauffeurs op de weg met elektrische fietsen op maat gemaakt voor de snelle levering van de markt. Het is de oude school fiets courier voldoet aan elektrische voertuigen.

Technavio, een marktonderzoekbureau, voorspelt dat de wereldwijde on-demand voedsel levering markt zal groeien met 32 procent per jaar tot 2021 om een $57.59 miljard industrie. Veel van de stedelijke vraag kan worden voldaan door het alternatieve voertuigen, met inbegrip van e-bikes, die steeds aanwezig is op de straten als beide meerijden en persoonlijke opties.

Bout lancering volgt een $2,5 miljoen zaad financiering rond geleid door risicokapitaalverstrekker Maniv Mobiliteit, samen met de Europese e-mobiliteit VC Contrarian Ventures, individuele VCs, en voormalige bestuurders van Uber en Deliveroo.

De hardware ziet er in staat, en Bout is het ontvangen van een enorme blijk van vertrouwen van insiders op een snelle levering pionier Postmates.

“Bolt heeft het potentieel om nog een andere mobiele oplossing voor onze Postmates om te navigeren in dichte stedelijke gebieden en snel leveren van goederen uit pick up en drop off, helpen om de efficiency te vergroten, de macht van extra inkomsten voor de vloot, en het maken van meer omzet voor lokale bedrijven,” zegt Claire Zand, Directeur van de Communautaire Communicatie en Betrokkenheid bij Postmates.

Mede-opgericht in 2017 door een voormalige executive bij Deliveroo (Europa ‘s grootste food delivery bedrijf) en Mobike (China’ s grootste dockless fiets delen onderneming), de Sydney-based start-up is de lancering van de eerste in (waar anders?) San Francisco en Londen, met als belangrijkste voedsel levering partners van elke locatie. In 2020 Bout is gericht op het vergroten van haar vloot tot tien keer de huidige omvang.

Het fietsen kost $39 per week te huur of $49 per week onder een huur-te-kopen-optie. Corporate vloten kunnen zelfs hun merk Bout fietsen en genieten van roadside service, evenals andere voordelen.

“In het voedsel levering industrie sinds haar oprichting, zagen we dat Lichte Elektrische Voertuigen waren de echte toekomst van de ‘last mile’ logistiek, maar toch was niemand met het juiste voertuig, financiering of onderhoud van de oplossing”, zegt Mina Nada, CEO en Mede-oprichter, Bolt. “We zijn er trots op dat het dienen van de reële behoeften van de levering koeriers, terwijl het bouwen van de logistieke infrastructuur van de toekomst.”

Postmates is het besturen van een Bout verhuur programma in San Francisco sinds juni.

Mobiliteit

Betaalbare cadeaus: Top tech, gadgets voor onder de $100

Tech travel checklist: niet het huis verlaten zonder deze essentiële accessoires

De 10 beste smartphones die je nu al kunt kopen

De nieuwe imitatie van de iPhone fotografie (ZDNet YouTube)

8 mobiele apps die uw telefoon beschermen van de privacy van (CNET)

De beste smartphones voor de technische experts in 2019 (TechRepublic)

Verwante Onderwerpen:

Innovatie

Smartphones

Mobiele OS

Veiligheid

Hardware

Beoordelingen

Greg Nichols

Door Mike Nichols

| 3 December 2019 — 12:00 GMT (12:00 GMT)

| Onderwerp: Mobiliteit