Disney og Starz er i en slåkamp over lanceringen af ​​Star +

0
6

Disney er klar til at lancere sin selvstændige Star + streamingtjeneste i Latinamerika i august, men Starz har indgivet klager i Mexico, Brasilien og Argentina, hvori de hævder, at Disney krænker sin brandidentitet og at den snart -lanceringstjeneste forvirrer kun forbrugere.

I en engelsk oversættelse af klager fra The Verge og tidligere rapporteret af The Wrap argumenterer Starz for, at Disneys “Star Plus” -tjeneste – som er vært for indhold fra Disney, FX, 20th Century Studios og National Geographic samt Star-originaler – lyder for fonetisk svarende til sit eget StarzPlay-tilbud, der også er tilgængeligt i de regioner, hvor det indgav sine klager.

Starz, en premium-kabeludbuds- og streaming-app, har fungeret under navnet siden midten af ​​1990'erne og har nu tilstedeværelse i 58 lande. Dens egen service, StarzPlay, har været tilgængelig i Latinamerika siden 2019. Disneys Star – en tjeneste, der tilbydes på internationale markeder og indlejret i Disney Plus – blev officielt lanceret i december. I mellemtiden er Star + indstillet til at starte som et enkelt servicetilbud i Latinamerika den 31. august.

Starz hævder, at Disneys “Star Plus” lyder for ens til sin egen StarzPlay-tjeneste

“Begge virksomheder er i øjeblikket direkte konkurrenter på det mexicanske marked, hvilket får en uretfærdig konkurrence til at blive til, især hvis den betragtes som, at vi taler om de samme tjenester, ”hedder det i klagen, der er indgivet i Mexico.

En talsmand for Starz, der blev nået til kommentar, sagde, at virksomheden “ikke havde noget andet valg end at forsvare sine rettigheder og forsøge at forhindre yderligere kundeforvirring ved at indgive varemærkeovertrædelsesdragt” i Brasilien, Mexico og Argentina mod Disney for dets brug af “Star” og forskellige gentagelser af tjenestetitlen.

Disney svarede ikke straks på en anmodning om kommentar.

Virksomheden meddelte i maj, at Star + -tjenesten officielt ville blive udrullet til forbrugerne i slutningen af ​​august. På det tidspunkt sagde Diego Lerner, præsident for The Walt Disney Company Latinamerika, i en erklæring, at tjenesten ville levere “en aldrig før set tilpasset oplevelse.”

“The styrken af ​​indholdet, der vil omfatte hele ESPN, gør Star + til et unikt og relevant tilbud med sin egen identitet, der bliver en anerkendt digital tjeneste, uafhængig af Disney Plus, ”sagde Lerner. “Når det er sagt, vil dets ankomst repræsentere en tjeneste, der supplerer Disney Plus, og den vil konsolidere Walt Disney Company's tilstedeværelse på Latinamerikas streamingmarked.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here