Her er de bedste Kindle-tilbud lige nu

0
8

Når det kommer til at finde en enhed, der kan bruges til at læse dine e-bøger, har du et par muligheder at vælge imellem. Du kan altid købe en tablet eller bruge din smartphone, men disse enheder er multifunktionelle og kan bruges til masser af ting som at surfe på nettet eller dommedrulning på Twitter. Hvis du leder efter noget, der strengt læser bøger, er e-læsere, mens de er niche, designet til at gemme alle dine bøger i et virtuelt bibliotek med begrænset funktionalitet.

Amazon, der har hjulpet banebrydende e-læseren, har domineret rummet i årevis med sin Kindle-serie, som består af tre unikke modeller med deres egne fordele og ulemper.

Nedenfor har vi listet hver model, der i øjeblikket kan købes. Nogle gange er der ikke en aftale om et eller nogle af produkterne. I disse tilfælde har vi nævnt den seneste salgspris, så du ved, hvordan en god Kindle-aftale ser ud, når du ser en.

Heldigvis foregår der ofte en forfremmelse, hvilket næsten helt sikkert vil være tilfældet, når Amazon Prime Day ankommer den 21. juni. Indtil da er dette de bedste tilgængelige Kindle-tilbud.

Relateret

Her er de bedste iPad-tilbud lige nu

Her er de bedste Amazon Echo-tilbud lige nu

Kindle (10. generation) tilbud

Hvad betyder det, når en Kindle er “ad-understøttet”?

Amazon Kindle e-læsere kommer i forskellige lagerkonfigurationer, men der er også en ekstra mulighed, der giver dig mulighed for at købe e-læser med eller uden annoncer. Annoncestøttede Kindles viser personaliserede reklamer på låseskærmen, når den er i dvaletilstand eller nederst på startskærmen, når enheden er tilsluttet Wi-Fi. Typisk sparer du cirka $ 20 ved at købe den annonceunderstøttede version, men hvis du beslutter at fjerne annoncer senere, kan du foretage en engangsbetaling for at dække forskellen og fjerne annoncerne.

Dette er Amazons mest overkommelige e-læser, og som sådan sælges den normalt for $ 90. Udgivet i 2019 inkluderer basen Kindle et frontlys, 8 GB lagerplads og leveres med eller uden annoncesupport. Trods at inkludere den samme 167ppi-opløsning som sine forgængere, har denne model en lidt højere kontrast end tidligere modeller.

Lige nu kan du købe en 10. generations Kindle med låseskærmannoncer til $ 90, hvilket er den sædvanlige pris. Hvis du vil have en uden annoncer, kan du få fat i den til $ 110. Hvis du køber en Kindle-model, modtager du også tre måneders Kindle Unlimited uden ekstra omkostninger.

Hvis du vil spare nogle penge på ekstra tilbehør til e-læser, er Amazons Kindle Essentials Bundle $ 120 ($ 15 rabat på den sædvanlige pris); den indeholder et af tre trykte omslag og en strømadapter.

Kindle (2019)

 • $ 90

Priser taget på offentliggørelsestidspunktet.

Amazons mest overkommelige e-læser, der nu inkluderer et frontlys til displayet.

 • $ 90 hos Amazon (med annoncer)
 • $ 110 hos Amazon (uden annoncer)
 • $ 120 hos Amazon (Kindle Essentials Bundle)

Kindle Kids Edition (2019) tilbud

Start-level Kindle og Oasis-modellerne var ikke de eneste, der modtog en opdatering i 2019. Amazon annoncerede og udgav også en Kindle Kids Edition-pakke, der leverer aldersmæssigt indhold til yngre læsere, der foretrækker digitale bøger til $ 110 ($ 20 mere end basen fænge).

Kindle Kids Edition består af fem emner: enheden, etui, en to-årig udvidet erstatningsgaranti (i tilfælde af at enheden går i stykker) og et års Amazons FreeTime Unlimited-service. Sidstnævnte er enhedens største salgsargument bortset fra de børnevenlige mønstre, da det giver forældre mulighed for at give deres børn adgang til et digitalt bibliotek med børnevenlige bøger som Percy Jackson og The Hobbit uden yderligere omkostninger. Lige nu kan du få fat i en til $ 110.

Amazon tilbyder i øjeblikket også Kindle Kids Edition Essentials Bundle til $ 128, som inkluderer alle de ovennævnte ting plus en skærmbeskytter og strømadapter.

Kindle Kids-udgave

 • $ 110

Priser taget på offentliggørelsestidspunktet.

Det børnevenlige bundt, der inkluderer et års medlemskab af FreeTime Unlimited.

 • $ 110 hos Amazon
 • $ 128 hos Amazon (Kids Edition Essentials Bundle)

Kindle Paperwhite (fjerde generation) tilbud

Kindle Paperwhite fra fjerde generation, udgivet i 2018, starter ved $ 130 og kommer i tre forskellige konfigurationer: en 8 GB Wi-Fi-model, en 32 GB Wi-Fi-model og en anden 32 GB-model, der slipper annoncerne fra låseskærmen.

Paperwhite har en 6-tommers, pin-skarp baggrundsbelyst skærm, hvilket er hovedårsagen til at få Paperwhite over basen Kindle. 2018-modellen tilføjede også et par nyttige funktioner, der normalt findes på Amazons flagskibslæser, Oasis, såsom vandmodstand og Audible lydbogsunderstøttelse.

Der er i øjeblikket ingen tilbud på Paperwhite, men du kan hente 8 GB-modellen med annoncesupport til $ 130 eller den annonceringsfri udgave til $ 150. Hvis du har brug for mere plads, sælger Amazon 32 GB Paperwhite med annoncer for $ 160; hvis du vil have den annoncefrie model, er den tilgængelig for $ 180. Ligesom basen Kindle kører Amazon i øjeblikket en kampagne, hvor du kan få fat i e-læseren plus tre måneders Kindle Unlimited uden ekstra omkostninger.

Amazon har diskonteret sin Kindle Paperwhite Essentials-pakke, som inkluderer enten en 8 GB e-reader-pakke til $ 170 eller $ 200, hvis du køber 32 GB (med annoncer). Hvis du er fan af Suzanne Collins 'Hunger Games-trilogi, tilbyder Amazon også et bundt, der inkluderer en Kindle Paperwhite, en strømadapter og et Mockingjay-emblazoned cover. Den fås i øjeblikket i to annoncestøttede konfigurationer og farver: en 8 GB-version til $ 160 og en 32 GB-variant til $ 190, som begge sparer dig $ 20.

Kindle Paperwhite (8 GB, ad-understøttet)

 • $ 130

Priser taget på tidspunktet for offentliggørelsen.

Den fjerde generation af Paperwhite e-reader, som er vandtæt og inkluderer en bedre skærm og forbedret batterilevetid end den tidligere iteration.

 • $ 130 hos Amazon
 • $ 130 i bedste køb

Kindle Oasis (tredje generation) tilbud

Kindle Oasis er den dyreste af opstillingen og starter ved $ 250. Enheden kommer i to lagerkonfigurationer, 8 GB eller 32 GB, og som de andre modeller kan du få den med eller uden annoncer på låseskærmen.

2019 Kindle Oasis ligner meget den tidligere model. Det bevarer sin vandtætte, syv-tommer, 300ppi E Ink-skærm og understøtter hørbare lydbøger via Bluetooth. I modsætning til tidligere modeller kan den dog justere farvetemperaturen til en gulfarvet skærm, hvilket gør det lettere at læse om natten.

Tidligere har vi set 32 ​​GB Kindle Oasis falde til så lavt som $ 200, hvilket er det laveste, det nogensinde har været for denne konfiguration til dato. Mens der i øjeblikket ikke er nogen tilbud på kun Oasis, starter konfigurationer ved $ 250 og inkluderer tre gratis måneder med Kindle Unlimited. Den 8 GB, annoncerede Oasis er $ 250, og den uden annoncer er $ 270. Hvis du har brug for mere lagerplads, er 32 GB-versionen $ 280 med annoncer eller $ 300 uden.

Amazon tilbyder i øjeblikket en Essentials-pakke til $ 30 i forhold til den normale listepris. Du kan få enten 8 GB, annoncesupporteret konfiguration til så lave som $ 280 eller 32 GB-varianten til $ 310, som begge leveres med et læderomslag, en strømadapter og tre måneders Kindle Unlimited.

Kindle Oasis Essentials Bundle

 • $ 280
 • $ 320
 • 13% off

Priser taget på tidspunktet for forlagsvirksomhed.

Amazons flagskibs e-læser, der nu inkluderer en varmere skærm, der gør det lettere at læse om natten eller under forskellige lysforhold. Det er også IPX8 vandtæt, ligesom Paperwhite.

 • $ 280 hos Amazon (8 GB med annoncer)
 • $ 310 hos Amazon (32 GB med annoncer)

Tak for tilmeldingen!

Tjek din indbakke for en velkomstmail .

E-mail Ved at tilmelde dig accepterer du vores fortrolighedsmeddelelse, og europæiske brugere accepterer dataoverførselspolitikken. Abonner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here