Xbox's Summer Game Fest-begivenhed med mere end 40 demoer starter den 15. juni

0
10

Microsoft er vært for endnu et Summer Game Fest-arrangement for at give dig en chance for at spille demoer af nogle ikke-frigivne Xbox Series X/S- og Xbox One-spil. Årets begivenhed kommer snart og løber fra 15. juni til 21. juni, og der vil være mere end 40 demoer at tjekke ud, sagde virksomheden i et blogindlæg. Mens Microsoft endnu ikke har frigivet den fulde liste over spil, har de delt nogle få, som du kan se frem til.

En, som jeg har øje på, er Sable, som ser ud ligesom en tegneserie fra Jean “Moebius” Giraud vækkes til live og henter inspiration fra The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Efter år i udvikling er Sable udgivet den 23. september, og du kan se nogle optagelser fra det i denne forestilling fra torsdagens Summer Game Fest Kickoff live-begivenhed af Japanese Breakfast, der skrev en sang til spillet:

< blockquote class = "twitter-tweet">

. @ Jbrekkie udfører “Glider” fra det kommende open-world-spil Sable! #SummerGameFest pic.twitter.com/3P8r44B8TB

— Summer Game Fest – LIVE i dag! (@summergamefest) 10. juni 2021

Microsofts begivenhed indeholder også Tunika, et isometrisk eventyrspil med en yndig ræveventyrer, som jeg har glædet mig til lige siden det blev annonceret kl. E3 2018. Du kan få en forhåndsvisning af dette spil i denne nye video:

Lake, The Riftbreaker og Echo Generation vil også være blandt demoerne, der er inkluderet som en del af demo-begivenheden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here