Xbox: s Summer Game Fest-evenemang med mer än 40 demos börjar den 15 juni

0
5

Microsoft är värd för ytterligare ett Summer Game Fest-evenemang för att ge dig en chans att spela demos av några icke släppta Xbox Series X/S- och Xbox One-spel. Årets evenemang kommer snart, pågår från 15 juni till 21 juni, och det kommer att finnas mer än 40 demonstrationer att kolla in, säger företaget i ett blogginlägg. Medan Microsoft inte har släppt hela listan över spel ännu, har de delat några som du kan se fram emot.

En som jag har mitt öga på är Sable, som ser ut som en serie från Jean “Moebius” Giraud väcks till liv och hämtar inspiration från The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Efter år i utveckling kommer Sable att släppas den 23 september, och du kan se några filmer från den i denna föreställning från torsdagens Summer Game Fest Kickoff liveevenemang av Japanese Breakfast, som skrev en låt för spelet:

< blockquote class = "twitter-tweet">

. @ Jbrekkie utför “Glider” från det kommande öppna världsspelet Sable! #SummerGameFest pic.twitter.com/3P8r44B8TB

— Sommarspelfest – LIVE idag! (@summergamefest) 10 juni 2021

Microsofts evenemang kommer också att innehålla Tunika, ett isometriskt äventyrsspel med en bedårande räväventyr som jag har sett fram emot sedan den tillkännagavs kl. E3 2018. Du kan få en förhandsgranskning av det spelet i den här nya videon:

Lake, The Riftbreaker och Echo Generation kommer också att vara bland demorna som ingår i demo-evenemanget.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here