Asus lancerer $ 499,99 $ Chromebook Flip CM5 med AMD Ryzen 5-processorer

0
20

Asus har frigivet sin nyeste Ryzen-drevne Chromebook, Chromebook Flip CM5. CM5 har en 15,6-tommers skærm, og Asus skubber den som en enhed til skybaseret spil. Den er tilgængelig nu på Abt og Newegg fra $ 499,99.

Det mest spændende er, at CM5 understøtter både Google Stadia og Nvidia GeForce Now. Selvfølgelig har den kun en 60Hz skærm og Radeon integreret grafik, så det er langt fra en “gaming laptop” af nogen art. Alligevel har Asus lavet et par designtilpasninger for bedre at fremkalde det æstetiske. WASD-tasterne er nemlig skitseret i orange, hvilket Asus siger “lader brugerne skille sig ud, mens de nyder hurtig, intuitiv gameplay i skybaserede spil.” Nogle Windows-bærbare computere har gjort dristige ting med deres WASD-nøgler, men dette er den første Chromebook, vi har set med den funktion.

Asus understregede også det Harmon Kardon-certificerede lydsystem og Wi-Fi-stabilisatorteknologi, som sandsynligvis burde hjælpe med at skabe en mere fordybende spiloplevelse.

Billede: Newegg

CM5 har et 57Wh batteri, som Asus hævder tilbyder op til 10 timers batterilevetid. Du kan også konfigurere enheden med op til 8 GB RAM og 128 GB lagerplads. Du kan vælge en Ryzen 5 3500C eller en Ryzen 3 3250C, som begge leveres med AMD Radeon integreret grafik. Selve kabinettet er lavet af en aluminiumslegering, som Asus beskriver som “mineralgrå” med en “obsidian fløjl” struktur.

Jeg holder dig opdateret om, hvordan denne enhed fungerer, når jeg har fået fat i en enhed. I mellemtiden gennemgik jeg for nylig dets søskende, Chromebook Detachable CM3, som du kan læse om her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here