Brave Browser 's nye beskyttelse af personlige oplysninger: tidsbaserede tilladelser og mere

0
20

af Martin Brinkmann den 22. juli 2021 i modig – Ingen kommentarer

Brave tilføjede adskillige forbedringer af beskyttelse af privatlivets fred til virksomhedens Brave Browser for nylig.

En af dem forbedrer tilladelsesdialogen, som browseren viser, når websteder anmoder om adgang til bestemte oplysninger, såsom en brugers placering, kamera eller mikrofon.

De fleste Chromium-baserede browserdisplay tillader eller blokerer indstillinger i dialogen. Mozillas Firefox-webbrowser indstiller midlertidige tilladelser som standard, medmindre brugere markerer et felt i dialogen. Apples Safari-browser tilbyder en lignende funktion.

Brave, der starter i version 1.25, viser en ny mulighed, der giver brugerne mulighed for at vælge en periode, hvor tilladelsen er gyldig.

Indstillingerne er “indtil jeg lukker webstedet”, “i 24 timer”, ” i 1 uge “og” for evigt “. Forever fungerer ligesom tilladelsesknappen, men alle tre resterende muligheder begrænser den tildelte tilladelse til det angivne tidspunkt. Tilladelsen tilbagekaldes automatisk af browseren en gang.

 brave permissions time-based

Modige bemærker, at tilgangen med alt eller intet tilladelser fører til overdeling af data, da brugerne skal tilbagekalde tilladelser aktivt for at blokere fremtidig adgang til oplysningerne fra det pågældende websted.

Bounce Forbedringer af sporingsbeskyttelse

 brave-bounce tracking protection

Nylige versioner af Brave Browser inkluderer forbedret beskyttelse mod bounce tracking. Websteder bruger muligvis sporing af afvisning til at spore brugere; dette gøres ved at tilføje parametre til URL'en, som derefter sendes til destinationen. Facebook bruger systemet til at spore brugere på tværs af sider på Internettet.

Modige beskyttede brugere fra bounce-trackere indtil nu ved at fjerne sporingsparametre fra URL'er.

Brugere af browseren, der har aktiveret aggressiv sporing i browserens indstillinger modtager nu beskeder, når en “URL mistænkes som en bounce tracker”. Indlæsningen af ​​destinationen er blokeret som standard, men brugere kan fortsætte til webstedet eller afslutte navigationen på det tidspunkt.

Brave planlægger at introducere beskyttelsen for alle brugere, uanset om den blokerer indstillingsstatus.

Andre fortrolighedsforbedringer i Brave

Brave introducerede kortvarig tredjepartslagring for nogen tid siden i browseren, som var designet til at beskytte mod sporing, men uden at bryde websteder, især websteder, der forventede, at tredjepartslagring fortsætter.

Funktionen forårsagede problemer på visse websteder, der brugte specifikke integrationer, f.eks Single-Sign On. Brave ryddede tredjepartslagring af et websted, i det øjeblik webstedet ikke længere var åbent, men nogle arbejdsgange fungerede ikke som forventet på grund af det.

For at sikre at dette ikke længere sker, tilføjede Brave en 30 sekunders pause i processen, hvorefter dataene fjernes.

Den fjerde og sidste forbedring integrerer ny fingeraftryksbeskyttelse i webbrowseren.

  • Beskyttelse af fingeraftryk i mørk tilstand
  • Forbedringer af WebGL-fingeraftrykbeskyttelse.

Du kan tjekke meddelelsen på Brave-siden.