Singapore forsømmer smarte nationers rødder i COVID-19 fumler

0
7

 Eileen Yu

Af Eileen Yu til By The Way | 22. juli 2021 – 01:08 GMT (02:08 BST) | Emne: Teknisk industri

I årevis har det skubbet en ambitiøs plan om at lede den globale scene med sin ubesværede vedtagelse af teknologi, men Singapore ser nu ud til at have glemt sine smarte nations rødder midt i et nuværende COVID-19-udbrud. Ved styringen af ​​spredningen kunne regeringen have udnyttet de fremskridt, den gjorde inden for brug af data og teknologi – i stedet har den simpelthen valgt at vende tilbage til strammere begrænsninger, der kan ødelægge offentlighedens tillid og have langsigtet indvirkning på lokale virksomheder.

Bare få uger før havde Singapore kæmpet for sin vision om en “endemisk norm”, hvor COVID-19 kunne styres som en mindre truende sygdom ligesom influenza eller skoldkopper.

“Den dårlige nyhed er, at COVID-19 måske aldrig forsvinder. Den gode nyhed er, at det er muligt at leve normalt med det i vores midte,” landets COVID-19 taskforce, bestående af dets helbred, finans- og handelsministre, skrev i en udtalelse offentliggjort 24. juni af det lokale dagblad The Straits Times.

Relaterede emner:

Big Data Analytics CXO Government Security  Eileen Yu

Af Eileen Yu til By The Way | 22. juli 2021 – 01:08 GMT (02:08 BST) | Emne: Teknisk industri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here