Apple presenterer nye designfunksjoner for Apple Watch Series 7

0
6

 Jonathan Greig

Av Jonathan Greig | 14. september 2021 – 20:23 GMT (21:23 BST) | Tema: Apple

Apple viste frem den nyeste designen for Apple Watch Series 7 på tirsdag, og viste et helt nytt oppsett for den populære digitale klokken.

Apple har ikke endret se mye siden den debuterte i 2015, men den siste versjonen har et nytt oppsett og endringer som skiller det fra forgjengerne.

Mens klokken tidligere kom i to forskjellige størrelsesalternativer – 40 mm og 44 mm – presenterte Apple nye størrelser på 41 mm og 45 mm som vil ha større skjermer og forbedret skjermteknologi.

Apple COO Jeff Williams sa at Apple Watch Series 7 “tar alle de flotte funksjonene i Apple Watch og kombinerer dem med vår største og mest avanserte skjerm noensinne.”

45 mm -versjonen vil ha en oppløsning på 396 x 484. og Williams sa at den nye netthinnedisplayet tilbyr nesten 20% mer skjermareal enn Series 6 og mer enn 50% mer skjermområde enn Series 3.

Series 7 reduserer også kantene til 1,7 mm, som er 40% tynnere enn serie 6.

 screen-shot-2021-09-14-at-1-29-29-pm.png

Apple

“Det er en utrolig innovasjon som maksimerer skjermområdet mens du knapt endrer dimensjonene på selve klokken. Og klokkens form har også blitt finpusset. Både etuiet og displayet i Series 7 har mykere og avrundede hjørner. Den nye skjermen brytes lys i kantene for en subtil omringende effekt, noe som skaper en sømløs integrasjon med krumningen av saken, “sa Williams.

“Det er også opptil 70% lysere innendørs når håndleddet er nede, noe som gjør det enda enklere å diskret sjekke tiden. Denne nye skjermen er en industri først, og vi har optimalisert brukergrensesnittet for den.”

Lauren Braun, produktsjef for Apple Watch, la til at knappene har blitt redesignet og forstørret for å utfylle størrelsen og formen på den nye skjermen. Klokkens stoppeklokke, aktivitet og alarmer er nå lettere å trykke på og kan passe 50% mer tekst på skjermen enn serien 6.

Det er også nye måter å legge inn tekst og et fullt tastatur på som du enten kan trykke eller skyve fra bokstav til bokstav, forklarte Braun og la til at klokken bruker maskinlæring for å forutsi ordene du skriver.

Den nye klokken vil være tilgjengelig senere i høst. Series 7 vil koste $ 399.

Det er også nye urskiver designet spesielt for serie 7. Braun sa at det nye urskiven animerer når du løfter håndleddet og skyver skiven ut til kanten.

“Alle disse forbedringene gir serien 7 den beste brukeropplevelsen på noen Apple -klokker. Vi har også forbedret holdbarheten, som er et annet vesentlig aspekt ved Apple Watch. Serie 7 er den mest holdbare Apple -klokken vi noen gang har bygget,” sa Braun. < /p>

“Den har vår mest sprekkbestandige frontkrystall takket være en sterkere og mer robust geometri. Det er også den første Apple-klokken som har IP6X-sertifisering, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å bruke den i støvete miljøer . Det er fremdeles svømmesikkert med WR50 -vannbestandighet. Med vår beste holdbarhet noensinne kan du ta Series 7 hvor som helst du vil dra og bruke den hele dagen med den samme flotte 18 -timers batterilevetiden. “

Apple kunngjorde også at den siste klokken lader 33% raskere enn Series 6 og har en oppdatert ladearkitektur med en ny hurtigladende USBC -kabel. Det tar nå 45 minutter å gå fra null til 80 prosent lading og åtte minutter med lading er nok til åtte timers søvnsporing, ifølge Braun.

Williams la til at Series 7 vil være tilgjengelig i fem nye aluminiumsfarger – midnatt, stjernelys, grønt, blått og rødt. Den vil også være tilgjengelig i sølv, grafitt og gull i rustfritt stål, samt natur- og mellomrom svart titan.

Det kommer også nye Nike- og Hermes -modeller i Series 7 som kommer med lærbånd og andre funksjoner. Serie 7 er kompatibel med alle eksisterende bånd som kan matches med den nye fargen.

 screen-shot-2021-09-14-at-1-28-16-pm-2.png

Aluminiumsurene i serie 7 er laget av 100% resirkulert metall, og alle magneter i serie 7 bruker 100% resirkulerte sjeldne jordartselementer.

Williams bemerket at Series 3 fortsatt koster $ 199 og Apple Watch SC starter på $ 279.

Den siste klokken kommer med en mengde andre funksjoner, inkludert måter å kontrollere oksygennivået i blodet, meditasjonsverktøy og sporere som viser hvor fort du beveger deg.

Apple kunngjorde også at Watch OS 8 nå vil være i stand til å oppdage når du begynner å sykle, og vil minne deg på å starte en treningsøkt, og stoppe automatisk og fortsette hvis du stopper. Det vil til og med kunne fortelle om du faller.

screen-shot-2021-09-14-at-1-22-49-pm.png

Apple

Leo Gebbie, hovedanalytiker for CCS Insight, sa til ZDNet at den siste Apple Watch ved første øyekast er “nok en iterativ oppdatering.”

“Men den større skjermen som gir større virtuelle knapper og opptil 50% mer tekst på skjermen burde absolutt forbedre brukervennligheten. Jeg hadde forventet å se en støt i batterilevetiden på Apple Watch, ettersom eierne fortsetter å rope om at smartklokker skal vare lenger, men Apple har bestemt seg for ikke å avvike fra 18-timers batterilevetid. Den raskere lading vil bli ønsket velkommen, men for de som ønsker å spore søvnen, ville det være langt lettere å tilby et batteri som varer et par dager, “sa Gebbie.

“Til tross for disse bekymringene fortsetter Apple Watch å selge rekordmange og dominerer smartwatch -markedet på avstand. Tydeligvis er brukerne fornøyd nok med den daglige laderutinen, og jeg forventer at andre forbedringer av Watch vil bli godt mottatt. Nye funksjoner som dedikert aktivitetssporing og falldeteksjon for syklister øker Apple Watchs muligheter i treningsrommet. De vil være en velkommen oppdatering for nye og eksisterende eiere. Forbedringene fremmer Watchs legitimasjon som den beste allsidige smartklokken. “

Relaterte emner:

Health iPhone Hardware Mobility Smartphones Tablets  Jonathan Greig

Av Jonathan Greig | 14. september 2021 – 20:23 GMT (21:23 BST) | Tema: Apple

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here