Apples uppdaterade läder MagSafe -plånbok stöder Find My location tracking

0
11

Apple introducerade en uppdaterad version av sin MagSafe -läderplånbok idag med nya färger och stöd för en ytterligare funktion: spårning i appen Hitta min. Apples platsspårningstjänst har nyligen utökats med tillägg av AirTags, och nu arbetar företaget tydligen med någon version av samma funktionalitet i sina mer lågteknologiska tillbehör.

Det kan tyckas som den kontinuerliga spårningen AirTags erbjuder, men Apples beskrivning pekar på något enklare. Företaget skriver att plånboken “stöder Find My, så att du kan bli aviserad om din plånboks senaste kända plats om den separeras från din telefon.” Det är bra, men kanske inte användbart om någon flyttar din plånbok efter att den har separerats.

Det verkar som MagSafe är nyckeln

Apple är inte helt klart varför detta är fallet på sin produktsida, men det är möjligt att det som verkligen händer är att din iPhone bara märker när MagSafe -magneten är kopplad till din telefon eller inte. Din iPhone spelar redan en liten animation när du ansluter en MagSafe -produkt, det skulle inte vara för svårt att föreställa sig att den markerar en GPS -plats i Find My när ett MagSafe -tillbehör kopplas bort.

Det finns också ett udda undantag: i det finstilta noterar Apple att den nya funktionen Hitta min inte stöds i Clear Case med MagSafe. Den bästa gissningen här är att det unika ID som din iPhone känner igen när du ansluter en MagSafe -enhet kan blockeras av ett Clear Case. Varför Clear Case men inte andra MagSafe -fall skulle hindra Apple från att veta när en plånbok är bortkopplad är inte klart. Det gör den nya plånboken inte nödvändigtvis mindre användbar, men den visar att den har begränsningar som en vanlig plånbok med en AirTag eller kakel insatt inte skulle göra.

The Verge har nått kontakta Apple för en förklaring av hur den nya Hitta min -funktionaliteten fungerar och vad som händer med Clear Case. Vi uppdaterar om vi lär oss mer.

iPhone-läderplånboken med MagSafe är tillgänglig nu för $ 59.

Relaterat

Apples iPhone 13 -evenemang: de åtta största tillkännagivanden

Relaterat:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here