Apple Watchs nya storlekar gör shopping för band mer förvirrande

0
11

Apple Watch Series 7 var en av de många tillkännagivanden som gjordes under Apples “California Streaming” -evenemang och delade scenen tillsammans med iPhone 13 och 13 Pro, en ny iPad Mini med USB-C-laddning och Mer. Klockan kommer i en ny storlek på 41 mm och 45 mm, som går bort från de 40 mm och 44 mm som har varit standarden för de senaste generationerna av Apple Watch.

Som väntat uppdaterade Apple sitt onlinebutik med Watch -band i enlighet med de nya storlekarna. Men många av dem listar inte längre alternativ för storlekarna 38, 40, 42 och 44 mm för alla banden. Även om det till en början kan tyckas att Apple har utrotat supporten för alla tidigare modeller utan att oroa sig, oroa dig inte, det gjorde det inte. Företaget gjorde det dock lite mer förvirrande att snabbt hitta tillbehöret för din klockstorlek.

Denna uppdelning bör göra det lättare att välja.

Om du ser ett band du gillar som är 41 mm stort, indikerar detta implicit att de också kommer att fungera med 38 mm och 40 mm fodral. 45 mm -banden fungerar med Apple Watch -modeller som har 42 mm eller 44 mm fodral. För att vara dubbelt säker på att du får en storlek som är kompatibel med din klocka, erbjuder Apples webbplats kompatibilitetsdetaljer precis under storlekarna, så var noga med att klicka på den om du är skeptisk.

 Apple store Det här fönstret visas om du klickar på” Se kompatibilitetsinformation “från Apples onlinebutik.

Att handla solo -band är bara lite mer komplicerat, men inget nytt där. Om du inte visste att de bara är kompatibla med Apple Watch SE, Series 4 och nyare modeller. För 40 mm och 41 mm stora Apple Watch-modeller kan du få solo-loopband i storleksintervallet en till nio, medan 44 mm- och 45 mm-modellerna fungerar med bandstorlekar fyra till 12. Om den här storleken ser ut som skräp för dig, är solo loop kräver att du mäter din handledsstorlek för att hitta den storlek som överensstämmer med Apples riktlinjer för dimensionering.

För att upprepa, band som gjorts för de mindre av de två nya storlekarna fungerar med de tidigare, mindre Apple Watch-modellerna och vice versa. Att skaffa ett större Apple Watch-band säkerställer i princip att det kommer att fungera med tidigare wearables som var det största storleksalternativet för deras respektive generation.

Jag hoppas att detta tips hjälper dig att hitta ett klockband som passar din klocka. Även om det kan vara förvirrande i början, är det ganska enkelt att engagera sig i minnet när du vet om det.

Relaterat

Apple släpper watchOS 8 den 20 september

Relaterat:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here