Razer gjorde gamerfinger

0
11

Vad gör en spelare? Jag ska berätta för dig. Det har rätt inställning, kompetens att dominera och naturligtvis rätt teknik. Du kommer inte framåt utan det bästa, ja, namnge det.

Razer har redan producerat spelmonitorer, headset, möss, tangentbord, brödrostar, Chroma-aktiverade mugghållare, stolar, kontroller, plyschdjur, kläder, bärbara datorer, stationära datorer, hörlurar, glasögon som är också hörlurar, och ärligt talat mycket mer. Om du fortfarande inte får de resultat du har arbetat för? Oroa dig inte, företaget har på något sätt fortfarande ingen förlust om vad de ska lägga ut för att maximera din potential.

 razer gaming finger sleeves Proffsen vet att det här är elit från Razer

Den senaste viktiga spelutrustningen är hardcore fingerbollar som kostar $ 9,99, med två medföljer vid varje köp. De kallas “Gaming Finger Sleeves” och Razer säger att de är gjorda av “slät, högkänsligt tyg.” Tänk på att folk kan se dig använda dessa dåliga pojkar om du är offentligt.

Som du kanske hade hoppats är de gjorda för att vara lätta och andas. Det är en spelares mardröm att få heta fingrar under intensivt spelande, så det är bra att Razer tänkte på det.

Men varför stanna vid fingrarna? Om du är en riktig spelare täcker du också tårna. Att täcka alla dina siffror i spelhylsor kostar bara $ 50. Och oroa dig inte, de är tvättbara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here