xCloud og Xbox Remote Play er offisielt tilgjengelig på Windows

0
10

Microsoft har kunngjort at xCloud -tjenesten, offisielt kjent som Xbox Cloud Gaming, og Xbox Remote Play nå er tilgjengelig for alle med Xbox -appen på Windows 10 (eller 11). Disse funksjonene på PC rullet ut til Xbox Insiders som en beta i forrige måned, og har vært tilgjengelige på telefoner en stund, men det er også hyggelig å se at de er offisielt tilgjengelige på PC. Det gir deg et annet alternativ for hvordan du vil spille, enten spillet kjører på din personlige konsoll eller Microsofts servere.

Xbox Cloud Gaming, som virker som en naturlig passform for PCer som ikke har makt til å kjøre spillene selv, har vært tilgjengelig på Windows i noen måneder gjennom nettlesere, men det er et fint skritt fremover at tjenesten nå er i en opprinnelig app, i stedet for å være begrenset til en nettleser på PC. Det krever fortsatt en Bluetooth- eller USB -kontroller og et Xbox Game Pass Ultimate -abonnement. Det er også verdt å merke seg at selv om Xbox Cloud Gaming -tilgjengeligheten på Windows ikke lenger er eksklusiv for Insiders, merker Microsoft fremdeles selve tjenesten som en beta, så kjørelengden din kan variere.

Funksjonen kan være ute av beta, men tjenesten er ikke

Remote Play er også et fint tillegg, slik at du kan streame spill fra en Xbox Series S eller X, eller Xbox One , til din Windows -maskin. Microsoft sier at funksjonen er tilgjengelig enten på hjemmenettverket eller eksternt over internett, selv om du sannsynligvis vil få bedre ytelse hvis spillet kjører lokalt på det samme nettverket. Microsoft har også lagt til noen funksjoner i Remote Play: selskapet sier at du nå kan streame spill i 1080p 60fps, og at du kan spille “utvalgte” spill fra den originale Xbox og 360. Vi har bedt Microsoft om en liste over spill som vil bli støttet og vil gi en oppdatering hvis vi hører tilbake.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here